• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту (код ДК 021:2015:15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»).

Торги не відбулися

1 159 200.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 5 796.00 UAH
Період уточнення: 28.04.2025 08:31 - 02.05.2025 00:00
Відповідь надана

ТД

Номер: 2978de488206460e91ea7476cbdbf850
Дата опублікування: 01.05.2025 23:55
Опис: Замовник вимагає надати довідку з переліком не менше як 4 (чотири) автомобілів спеціалізованих, ізотермічних чи рефрижераторів. Замовник вимагає щоб Учасник мав працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме, водій (категорія С «С1») – не менше 2 осіб. Просимо пояснити як два водії будуть керувати одночасно чотирма автомобілями?
Відповідь: Замовник має право вимагати від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям у тому числі щодо наявності в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій. Доречно також зазначити, що згідно керівних документів Замовника, а саме розпорядження ГУ НГУ від 03.01.2025 № 27/11/6-217 щодо безпечності зберігання та транспортування харчових продуктів, Замовник, під час проведення процедури закупівлі, обов’язково має передбачити надання Постачальником наступних супровідних документів, в тому числі: «довідка з переліком автомобілів спеціалізованих, ізотермічних чи рефрижераторів, у якій має бути зазначена інформація щодо марки, моделі та державного номеру автотранспортного засобу, яким буде здійснюватися транспортування харчових продуктів. У випадку, коли транспортування буде здійснюватися орендованим автотранспортом або за Договором про надання транспортних послуг постачальнику – зазначити таку інформацію в довідці та надати, засвідчені, відповідно до ДСТУ 4163:202, копії Договорів оренди або Договору про надання транспортних послуг постачальнику». Гуртуючись на попередніх розрахунках та існуючому досвіді попередніх поставок мінімальна кількість автомобілів спеціалізованих, ізотермічних чи рефрижераторів, не менше 4 од. (2 основні + 2 резервні), обумовлена необхідністю забезпечити щоденне безперебійне постачання свіжих хлібобулочних виробів до об’єктів військової частини, що розташовані по всій Закарпатський області та виключити призупинення постачання при виникненні технічних негараздів з автомобілями, що виконують регулярні постачання;
Дата відповіді: 02.05.2025 16:00
Відповідь надана

ТД

Номер: be47d803fb07411ca15aba2b7b82ad9e
Дата опублікування: 01.05.2025 23:55
Опис: Замовник вимагає щоб Учасник мав працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме, водій (категорія С «С1») – не менше 2 осіб. Тобто у учасника мають бути водії які мають і категорія С і категорія «С1». Категорія С призначена для водіння транспортними засобами від 7,5 тонни та вище. Ми для перевезення не використовуємо такий великоваговий транспорт. Для перевезення достатньо водіїв з категоріїєю В «В1». Прошу видалити дискримінаційні вимоги з оголошення шляхом вилучення вимоги про обов’язкову наявність працівників а саме, водій (категорія С «С1») – не менше 2 осіб.
Відповідь: Замовник має право вимагати від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям у тому числі наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Якщо для закупівлі робіт або послуг замовник встановлює кваліфікаційний критерій такий як наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та/або наявність працівників, які мають необхідні знання та досвід, учасник може для підтвердження своєї відповідності такому критерію залучити спроможності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/співвиконавців. Вимоги до категорії водіїв обумовлені необхідність мати досвід керування саме малим вантажним транспортом (наприклад, категорія «С1» надає право керування транспорними засобами масою від 3,5 до 7,5 тон) задля збереження харчової продукції під час її транспортування, а категорія «В» та «В1» можуть гарантувати лише досвід керування легковим та мототранспортом що, потенційно, може виключати досвід перевезення вантажів;
Дата відповіді: 02.05.2025 16:00
Відповідь надана

ТД

Номер: cb6c13779c44496484e6c17a8f7dd51b
Дата опублікування: 01.05.2025 23:55
Опис: Замовник вимагає надати довідку з переліком не менше як 4 (чотири) автомобілів спеціалізованих, ізотермічних чи рефрижераторів, у якій має бути зазначена інформація щодо марки, моделі та державного номеру автотранспортного засобу, яким буде здійснюватися транспортування харчових продуктів. Просимо роз’яснити, чому для перевезення хлібопродуктів, які можуть транспортуватися при температурі навколишнього середовища, Замовник вимагає наявність спеціалізованих, САМЕ ізотермічних чи рефрижераторів?
Відповідь: Замовник має право вимагати від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям у тому числі щодо наявності в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій. Доречно також зазначити, що згідно керівних документів Замовника, а саме розпорядження ГУ НГУ від 03.01.2025 № 27/11/6-217 щодо безпечності зберігання та транспортування харчових продуктів, Замовник, під час проведення процедури закупівлі, обов’язково має передбачити надання Постачальником наступних супровідних документів, в тому числі: «довідка з переліком автомобілів спеціалізованих, ізотермічних чи рефрижераторів, у якій має бути зазначена інформація щодо марки, моделі та державного номеру автотранспортного засобу, яким буде здійснюватися транспортування харчових продуктів. У випадку, коли транспортування буде здійснюватися орендованим автотранспортом або за Договором про надання транспортних послуг постачальнику – зазначити таку інформацію в довідці та надати, засвідчені, відповідно до ДСТУ 4163:202, копії Договорів оренди або Договору про надання транспортних послуг постачальнику». Перевезення продуктів харчування має здійснюватися спеціалізованим транспортом (не будь-яким), що використовується виключно для перевезення продуктів харчування та гарантує відповідне збереження і уникнення забрудненням сторонніми речовинами, відповідає вимогам для подібного транспорту, регулярно миється та обробляється. Під такі параметри не може підходити будь-які транспортні засоби, тому і висуваються відповідні вимоги.
Дата відповіді: 02.05.2025 16:00
Відповідь надана

ТД

Номер: 05548d3eb56e43408386ee5d0b700e34
Дата опублікування: 01.05.2025 10:22
Опис: В п. 4 Додатку 1 до оголошення замовник вимагає, щоб Учасник обов’язково мав працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: пекар-технолог - не менше 2 особи. Однак, у відповідності до переліку професій наведених у Класифікаторі професій ДК 003:2010, такої посади як пекар-технолог , у Класифікаторі не передбачено. Існує лише посада – пекар – КОД КП 7412. Враховуючи зазначене, Замовник всупереч затвердженим нормам, вимагає підтвердити наявність працівників, - посада яких на нормативному рівні не передбачена. Прошу видалити дискримінаційні вимоги з оголошення шляхом вилучення вимоги про обов’язкову наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: пекар-технолог - не менше 2 особи.
Відповідь: Замовник має право вимагати від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям у тому числі наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Якщо для закупівлі робіт або послуг замовник встановлює кваліфікаційний критерій такий як наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та/або наявність працівників, які мають необхідні знання та досвід, учасник може для підтвердження своєї відповідності такому критерію залучити спроможності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/співвиконавців. При цьому учасник не обмежений у праві надати пояснення/додаткові документи для підтвердження/обґрунтування тих чи інших обставин.
Дата відповіді: 02.05.2025 15:59
Відповідь надана

ТД

Номер: 4c33b37d7492426cbc7b48daddcef448
Дата опублікування: 01.05.2025 10:21
Опис: Замовник визначив предмет закупівлі як Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного 1 сорту (код ДК 021:2015 – 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби). В умовах додатку 1 до оголошення предмет закупівлі визначено як ТОВАР. Таким чином замовник закуповує хліб як товар, А НЕ ПОСЛУГИ З ВИПІКАННЯ ХЛІБА. Водночас в п. 4 Додатку 1 до оголошення замовник вимагає, щоб Учасник обов’язково мав працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: пекар-технолог - не менше 2 особи. Я, як учасник який не є виробником, але який має можливість поставити хліб (САМ Я ЙОГО НЕ ВІПІКАЮ), не потребую пекарів на своєму підприємстві, і тим більше пекарів-технологів. Прошу видалити дискримінаційні вимоги з оголошення шляхом вилучення вимоги про обов’язкову наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, а саме: пекар-технолог - не менше 2 особи.
Відповідь: Замовник має право вимагати від учасників процедури закупівлі подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям у тому числі наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Якщо для закупівлі робіт або послуг замовник встановлює кваліфікаційний критерій такий як наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій та/або наявність працівників, які мають необхідні знання та досвід, учасник може для підтвердження своєї відповідності такому критерію залучити спроможності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників/співвиконавців.
Дата відповіді: 02.05.2025 15:59