-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
«Кейтерингові послуги для забезпечення одноразовим гарячим харчуванням учнів пільгової категорії Ліцею №2 Підгородненської міської ради Дніпропетровської області» (Код згідно ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" – 55520000-1 — Кейтерингові послуги)
Завершена
680 130.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 400.65 UAH
мін. крок: 0.5% або 3 400.65 UAH
Період уточнення:
31.03.2025 10:00 - 05.04.2025 00:00
Відповідь надана
меню
Номер:
c1fc353d12de4979a7f2ee606c761437
Дата опублікування:
31.03.2025 12:35
Опис:
в першому стовбчику примірного меню зазначено: "Збірник рецептур, № розкладки", прошу зазначити реквізити цього збірнику (його номер, дата видачі, ким затверджений тощо), таке прохання грунтується на тому що у подальшому зазначені замовником номера технологічних карток та назва страв не збігаються з жодним збірником рецептур, так наприклад: чому в меню 4-й тиждень (четвер) Каша пшенична вказано ТК № 4.11 та 10.06?
Однак 10.06 ТК це соус імбирний.
Чому в меню 1-й тиждень (п’ятниця) вказано ТК № 1.46 Салат з кисломолочного сиру, перцю солодкого з часником ПО ФАКТУ за № 1.46 в документі «Технологічні карти страв та виробів для харчування дітей віком від 6-18 років у закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та дитячих закладах сфери соціального захисту» знаходяться складові зовсім іншого салату?
Відповідь:
Доброго дня! Дякую за звернення.
Повідомляємо, що до додатку 7 Тендерної документації внесені зміни, а саме : додано збірники рецептур страв для харчування дітей в закладах освіти на які спирався Замовник при складанні Примірного чотиритижневого сезонного меню на весняний період.
Дата відповіді:
31.03.2025 15:33
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
6da108d995114c2e8f6f2a57a148ba5a
Дата опублікування:
31.03.2025 11:34
Опис:
Пунктом 23 додатку 1 встановлена вимога, що учасник не повинен використовувати приміщення для їдалень в інших цілях...!
Прошу роз'яснити про які саме їдалені іде мова, про ті що в наявносіт замовника, чи ті що в наявності учасника?
Відповідь:
Доброго дня! Дякую за звернення.
Пунктом 23 додатку 1 встановлена вимога, що учасник не повинен використовувати приміщення для їдалень в інших цілях...!
Мова іде, саме про використання їдальні (приміщення), що є в наявності учасника (виконавця).
Дата відповіді:
31.03.2025 12:12
Відповідь надана
дискриміційна вимога
Номер:
bc1f3992118844e2b2bb35a8a571a180
Дата опублікування:
31.03.2025 11:13
Опис:
Пунктом 5.2. розділу 5 встановлена вимога про надання учасниками повного витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань виданого у 2021 році!
Прошу роз'яснити чому замовник вимагає витяг сформований саме у 2021 році?
Така вимога є дискримінаційною для учасників, які розпочали свою діяльність після 2021 року, крім того дані за 2021 рік можуть не співпадати з даними на сьогоднішній день і бути не актуальними.
Відповідь:
Доброго дня! Дякую за звернення. Зміни в оголошення внесено.
Дата відповіді:
31.03.2025 11:57