-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 2
Кейтерингові послуги
Торги не відбулися
1 816 292.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 9 081.46 UAH
мін. крок: 0.5% або 9 081.46 UAH
Період уточнення:
10.03.2025 09:57 - 16.03.2025 00:00
Відповідь надана
технічні характеристики
Номер:
b3b05011ff5242c49bd216f594fcb7b1
Дата опублікування:
13.03.2025 16:14
Опис:
Шановний Замовник, В додатку 2 е євимога
Для підтвердження наявності в учасника процедури закупівлі технолога, необхідно надати наказ про прийняття на роботу технолога або трудову книжку зазначеного працівника. Крім цього, надати у складі пропозиції документ про освіту технолога та сертифікат щодо успішного закінчення курсу "Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів
вимога стосовно сертифіката щодо успішного закінчення курсу "Принципи системи управління безпечністю харчових продуктів" є досить не зрозумілою. . є безліч курсів , наприклад Харчова безпека на підприємствах, Спеціаліст системи ХАССП, Розробка та впровадження системи ХАССП, система управляння безпечністю, Система безпечності харчових продуктів" Чому саме цей сертіфікат? Зверніть будь ласка увагу на практику антимонопольних комітетів, які розглядають ці дискримінаційні вимоги , під одного учасника. Просимо видалити конкретний сертифікат з конкретною назвою
Відповідь:
Шановний Учаснику! Дякуємо за звернення. Будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
14.03.2025 16:07
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
9e8db37b39bf4188af82c938f00af311
Дата опублікування:
13.03.2025 15:15
Опис:
Шановний Замовник.В технічних вимогах є вимога Замовник може скористатись своїм правом на огляд приміщень на етапі кваліфікації Учасника. Хочемо зазначити,що діє виключно електронний аукціон
Стаття 29 Закону з урахуванням Особливостей чітко вказує, що розгляд тендерної пропозиції здійснюється
виключно за поданими учасником документами. В разі потреби замовник має право
звернутись за підтвердженням наданої учасником інформації до третіх осіб, однак
комунікація між замовником та учасником за межами електронної системи закупівель
забороняється.
Відповідь:
Шановний учаснику! Вимога ТД про забезпечення можливості доступу представників Замовника до приміщення, де відбуватиметься приготування їжі, для їх огляду на предмет відповідності кваліфікаційним критеріям та/або технічним вимогам ні яким чином не може дискримінувати учасників закупівлі. При цьому Замовник чітко вказує що приміщення, де відбуватиметься приготування їжі, повинні відповідати кваліфікаційним критеріям та технічним вимогам встановлених ТД.
Дата відповіді:
14.03.2025 15:48
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
1205d1a77f5249d589589777100ed5eb
Дата опублікування:
11.03.2025 12:32
Опис:
Шановний замовник . В технічний вимогах є вимога
надати впроваджену постійно діючу процедуру, яка заснована на принципі системи аналізу небезпечних факторів (ХАССП)
Просимо роз"яснити, що ви маєте на увазі, це наші программи впровадження системи?
Відповідь:
Шановний Учаснику! Дана вимога визначена на підставі ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Дата відповіді:
12.03.2025 16:28
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
461c9d8b89ee48cface31063787d31dd
Дата опублікування:
11.03.2025 12:28
Опис:
Шановний Замовник
В додатку 2 є вимога надати
довідку про виконання аналогічного договору яка засвідчує досвід роботи з дієтичного та реабілітаційного харчування 2024-2025 р
Код закупівлі ДК 021:2015: 55520000-1 – Кейтерингові послуги (послуги з приготування та доставки їжі для харчування пацієнтів). Це послуги з дієтичного харчування хворих. Реабілітаційне харчування ніде не вказується. Просимо внести роз"яснення. Чи буде , якщо не вказано в договорі реабілітаційне харчування, підставою для відхилення пропозиції
Відповідь:
Шановний Учаснику! Замовник вимагає довідку про виконання аналогічного договору яка засвідчує досвід роботи з дієтичного та реабілітаційного харчування 2024-2025 р.
Дата відповіді:
12.03.2025 16:28
Відповідь надана
Технічні вимоги
Номер:
ef6f4ba89f3c4f8aadeeda6b50db8dee
Дата опублікування:
11.03.2025 12:14
Опис:
Шановний Замовник
В Додатку " ТД є вимога надати
- копії особових медичних (санітарних) книжок зазначених працівників, в тому числі дієт-сестри (копії сторінок із зазначенням відомостей про власника медичної книжки та дати проходження медогляду);
Ми,, висловлюємо зацікавленість у участі в тендері на надання послуг харчування для медичних закладів. Однак, після ознайомлення з умовами тендеру, ми виявили вимогу щодо наявності медичної сестри з дієтичного харчування у нашому штаті.
Ми, як кейтерінгова компанія, забезпечуємо виконання меню, наданого замовником, і не займаємося складанням дієтичних раціонів. У зв'язку з цим, вважаємо цю вимогу дискримінаційною та недоречною для нашого виду діяльності.
Просимо вас надати роз'яснення щодо підстав для цієї вимоги та, за можливості, розглянути можливість її скасування або зміни для кейтерінгових компаній, які не займаються складанням дієтичних меню.
Дякуємо за розуміння та очікуємо на вашу відповідь.
Відповідь:
Шановний Учаснику! Дана вимога визначена в Порядку організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров’я Затвердженого Наказом МОЗ України від 29.10.2013 № 931 та пов’язана з тим, що Замовник є закладом охорони здоров'я, який здійснює закупівлю кейтерингових послуг для своїх пацієнтів.
Дата відповіді:
12.03.2025 16:28
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
44b18f6179b7477d886ad952a9343e3b
Дата опублікування:
11.03.2025 10:32
Опис:
Шановний замовник,просимо внести ясність
учасник повинен документально підтвердити, що добова кількість основних продуктів харчування відповідно до харчового статусу відповідає Нормам харчування (Додаток 2 до Порядку організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров’я,що це за документ
Відповідь:
Шановний Учаснику! В Порядку організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров’я Затвердженого Наказом МОЗ України від 29.10.2013 № 931 визначені норми харчування на одного хворого на день. Замовник просить документально підтвердити (тобто надати документ), який би підтверджував відповідність пропозиції учасника нормам харчування які визначені в Порядку організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров’я.
Дата відповіді:
12.03.2025 16:27
Відповідь надана
Документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям
Номер:
3d36c290f4fa4862972e883f887e4f7a
Дата опублікування:
11.03.2025 10:10
Опис:
Шановний Замовник, через формальну відмінність теми навчання технолога, , а також через дискримінаційну вимогу про надання сертифікатів про проходження саме цього навчання , ви звужуєте коло учасників до одного. Курсів у технологів безліч, іі вони не повінні всі проходити . Наразі в антимонопольному комітеті вже розглядались ці питання ,Просимо звернути увагу на це питання, та внести зміни,
Відповідь:
Шановний Учаснику! Вами не зазначено, що це за «формальна відмінність» і які конкретні зміни ви пропонуєте внести до ТД.
Дата відповіді:
12.03.2025 16:27
Відповідь надана
технічні вимоги,
Номер:
4b52f56150c34795b6f7147cc123ffb9
Дата опублікування:
10.03.2025 14:59
Опис:
Шановний Замовник
Просимо дати роз"яснення, який це документ
учасник повинен надати відповідні документ, що підтверджує, що добова кількість основних продуктів харчування відповідно до харчового статусу відповідають нормам.
Відповідь:
Шановний Учаснику! Дякуємо за звернення. Будуть внесені зміни
Дата відповіді:
11.03.2025 10:02
Відповідь надана
технічні вимоги
Номер:
244f28c781ea49eda1a20c085a4b0509
Дата опублікування:
10.03.2025 14:55
Опис:
Шановний Замовник
Посимо дати роз"снення, що це за документи
учасник повинен надати відповідні документи проходження гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів персоналом потужності;
Відповідь:
Шановний Учаснику! Дякуємо за звернення. Будуть внесені зміни
Дата відповіді:
11.03.2025 10:01
Відповідь надана
Технічні вимоги
Номер:
c5cd1f9782754bcaa73f8b82553574c6
Дата опублікування:
10.03.2025 14:51
Опис:
Шановний Замовник.В технічних вимогах є вимога Замовник може скористатись своїм правом на огляд приміщень на етапі кваліфікації Учасника. Хочемо зазначити,що діє виключно електронний аукціон. Дана вимога не правомірна
Відповідь:
Шановний учаснику! Вимога ТД про забезпечення можливості доступу представників Замовника до приміщення, де відбуватиметься приготування їжі, для їх огляду на предмет відповідності кваліфікаційним критеріям та/або технічним вимогам ні яким чином не може дискримінувати учасників закупівлі. При цьому Замовник чітко вказує що приміщення, де відбуватиметься приготування їжі, повинні відповідати кваліфікаційним критеріям та технічним вимогам встановлених ТД.
Дата відповіді:
11.03.2025 10:00