• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • 2

Хліб, батон

Категорія Замовника: пункт 3 частини 1 статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі», мова (мови), якою (якими) повинні готуватися пропозиції: пропозиція та усі документи, що мають відношення до неї, складаються українською мовою. У разі надання Учасником будь - яких документів, складених іншою мовою, ніж українська мова, вони повинні бути перекладені на українську мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою.Замовником вимагається тендерне забезпечення у вигляді банківської гарантії, детальна інфрмація відповідно до документації

Торги не відбулися

136 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 360.00 UAH
Період уточнення: 27.02.2025 12:26 - 04.03.2025 00:00
Відповідь надана

ПОКАЗНИКИ БЕЗПЕКИ

Номер: a58a2f09885343d6aa39ce356d55d56b
Дата опублікування: 03.03.2025 15:33
Опис: Згідно Додатку 2 до тендерної документації потрібно надати "скановані оригінали протоколів лабораторних випробувань або експертних висновків досліджень проб харчової продукції партії товару, що пропонується до постачання, для підтвердження відповідності предмета закупівлі за органолептичними, фізико-хімічними показниками та показниками безпеки зазначених в діючих державних стандартах , що проведені акредитованими лабораторіями та видані виробникові продукції в 2024 або 2025 році". Просимо надати уточнення стосовно протоколів по показниках безпеки, які має надати учасник.
Відповідь: Повідомляємо, що відповідно до вимог тендерної документації пропозиція повинна містити протоколи лабораторних випробувань або експертні висновки досліджень проб харчової продукції партії товару, що пропонується до постачання. Ці документи мають підтвердити відповідність продукції вимогам державних стандартів за органолептичними, фізико-хімічними показниками та показниками безпеки.
Дата відповіді: 04.03.2025 09:34
Відповідь надана

Щодо якісних характеристик продукції

Номер: 9aa8db65797a49a28c81036551e8073e
Дата опублікування: 01.03.2025 17:25
Опис: Доброго вечора. Просимо вказати вагу Батона, що є предметом закупівлі, а також якому ДСТУ повинен відповідати товар. Дякуємо
Відповідь: Доброго дня! Вага батону -370гр,продукція повинна відповідати вимогам ДСТУ 4587:2006, оскільки це державний стандарт України, який визначає загальні технічні умови для виробів булочних.
Дата відповіді: 04.03.2025 10:00
Відповідь надана

Характеристики товару

Номер: aaf7e037f3d24e6eb306a474f9a5280c
Дата опублікування: 01.03.2025 16:15
Опис: Згідно Додатку 2 до тендерної документації «Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі» Потрібно надати нормативний документ, який підтверджує відсутність ГМО. Просимо уточнити, який саме документ вимагається.
Відповідь: Шановний Учаснику! Додаток 2 містить перелік документів, що надають Учасники на підтвердження інформації про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, в тому числі сканований оригінал декларації виробника, в якій обов’язково зазначається вид хлібобулочної продукції (в залежності від борошна та його ґатунку (сорту)) та конкретні назви хлібобулочних виробів, який визначений виробник випікає, реалізує та пропонує до постачання нормативний документ (державний стандарт), відсутність гмо, вага виробу, результати випробувань, строк реалізації, умови зберігання та підстави для її оформлення.
Дата відповіді: 04.03.2025 09:28
Відповідь надана

Графік доставки

Номер: 1ca357c6ba9a42f3a8dd76cd9fe9210b
Дата опублікування: 01.03.2025 16:01
Опис: Доброго дня. Шановний замовнику, чи можлива доставка тільки в будні дні (пн-пт)?
Відповідь: Шановний Учаснику! Повідомляємо, що Товар поставляється партіями, транспортом Постачальника за його рахунок за адресою: Україна, 35361, Рівненська обл., Рівненський р-н, село Дядьковичі, вул. Козацький шлях, будинок 107Д. за замовленням без обмеження мінімального обсягу поставки невеликими партіями до 11:00 год. Поставка здійснюється не менше чотирьох разів на тиждень, а разі потреби кожного дня з дня отримання заявки від Замовника, незалежно від робочих днів тижня.
Дата відповіді: 04.03.2025 09:19