• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • 1

код ДК 021:2015: 55520000-1 Кейтерингові послуги «Послуги з організації гарячого харчування дітей та молоді з інвалідністю (готові страви з доставкою)»

Торги не відбулися

416 113.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 080.57 UAH
Період уточнення: 20.02.2025 15:31 - 25.02.2025 00:00
Відповідь надана

1

Номер: 4119a317f12449428d0459a46f8325dd
Дата опублікування: 24.02.2025 17:49
Опис: Шановний Замовнику! У Додатку 2 до ТД зазначено: "Меню розробляється Учасником з урахуванням вікових норм харчування дітей та молоді з інвалідністю затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13.03.2002 № 324 «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики» та від 20.10.2010 № 953 «Про встановлення норм харчування на підприємствах, в організаціях та установах сфери управління Міністерства праці та соціальної політики», Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» складається на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року та погоджується Держпродспоживслужбою. Без відповідного погодження дозволено використовувати меню рекомендоване МОЗ.". Окрім цього, у Додатку 2 до ТД також містяться примірні сезонні чотирьохтижневі меню. Таким чином, просимо деталізувати чи потрібно Учаснику надавати власне розроблене та погоджене Держпродспоживслужбою меню? Чи харчування у рамках даної закупівлі буде здійснюватись за меню, наданими у складі ТД?
Відповідь: Шановний Учаснику! Відповідно до п.11 Додатка 2 до Тендерної документації «Меню розробляється Учасником з урахуванням вікових норм харчування дітей та молоді з інвалідністю затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13.03.2002 № 324 «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики» та від 20.10.2010 № 953 «Про встановлення норм харчування на підприємствах, в організаціях та установах сфери управління Міністерства праці та соціальної політики», Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» складається на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року та погоджується Держпродспоживслужбою. Без відповідного погодження дозволено використовувати меню рекомендоване МОЗ». Таким чином, будуть розглядатися подані пропозиції меню, як розроблені Учасником та затверджені Держспоживчслужбою, так і рекомендоване МОЗ, з дотриманням норм харчування дітей та молоді з інвалідністю згідно чинного законодавства. Дякуємо за запитання!
Дата відповіді: 24.02.2025 18:54