-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку)
Торги не відбулися
307 700.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 600.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 600.00 UAH
Період уточнення:
28.01.2025 12:45 - 02.02.2025 00:00
Відповідь надана
щодо вимог тендерної документації
Номер:
67a605892529485f8c61e9295fd64488
Дата опублікування:
28.01.2025 13:45
Опис:
Шановний Замовник, скажіть будь ласка, за якими показниками необхідний протокол випробувань? Дякую
Відповідь:
Добрий день. Дякую за запитання.
Уповноваженою особою Замовника розглянуто Ваше запитання у процедурі відкритих торгів UA-2025-01-28-008530-a Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку).
У пункті 1 додатку 2 до тендерної документації замовником виставлена вимога до учасників у наданні оригіналу або копію документу (протоколу дослідження або протоколу випробувань або експертного висновку) про безпечність та відповідність якості запропонованого Учасником товару, а саме товар повинен відповідати встановленому стандарту України (ДСТУ):
- ковбаса напівкопчена вищого гатунку - ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови» (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- сардельки варені вищого гатунку - ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- сосиски варені вищого гатунку - ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- шинка свинини копчена вищого гатунку - ДСТУ для даного виду товару або ТУ;
- грудинка вищого гатунку - ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови» (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару).
Тобто учасник повинен надати протокол дослідження або протокол випробувань або експертний висновок на ковбасу, сардельки, сосиски, шинку, грудинку за показниками, що відповідають ДСТУ, з обов’язковими проведеними дослідженнями на наявність пестицидів, радіонуклідів, токсичних елементів.
З повагою, Уповноважена особа військової частини 3011 НГУ
Дата відповіді:
28.01.2025 14:43