-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Кейтерингові послуги (послуги з організації харчування учнів), код ДК 021:2015: 55520000-1 – «Кейтерингові послуги»
Завершена
894 746.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 4 473.73 UAH
мін. крок: 0.5% або 4 473.73 UAH
Період уточнення:
21.01.2025 09:40 - 30.01.2025 00:00
Відповідь надана
ДИСКРИМІНАЦІЙНІ ВИМОГИ
Номер:
dc9d90ee5e4242b5a566177e9b6a3a26
Дата опублікування:
28.01.2025 11:06
Опис:
Відповідно до умов тендерної документації а саме Додатку 6 п.6 Учасники повинні надати експертний висновок на дослідження готових страв, згідно асортименту технічних умов, за мікробіологічними показниками (БГКП) на відповідність ТУУ, які виготовляє Виробник відповідно до розроблених та зареєстрованих технічних умов на виробництво готової продукції (надати в складі тендерної пропозиції зареєстровані ТУУ), отриманий у 4-кварталі 2024р.
Надати сертифікат відповідності на готові страви,згідно асортименту ТУУ.
Стосовно дати отримання експертного висновку у 4-тому кварталі 2024 року є дискримінацією ,так як Ви обмежуєте коло потенційних Учасників,які провели дослідження своєї продукції січні 2025 року.
Поясніть невже найсвіжіша дата проведення дослідження гірша чи впливає на якість страв.
Стосовно сертифікат відповідності на готові страви,згідно асортименту ТУУ,повідомляю Вас,що з 1 січня 2018 року була скасована обов’язкова сертифікація продукції, що виконувалась відповідно до Декрету. Власне сам Декрет втратив свою чинність. З цієї дати вся продукція, яка сертифікується та входить до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, затвердженому Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 1 лютого 2005 року № 28, не підлягатиме обов’язковій сертифікації.
Таким чином перегляньте свої дискримінаційні вимоги та внесіть відповідні зміни., а саме дата видачі експертних висновків не раніше 4-того кварталу 2024року та вилучіть з тендерної документації сертифікат відповідності на готові страви,згідно асортименту ТУУ,так як сетрифікація скасована.
Відповідь:
Буде внесено зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
28.01.2025 12:07
Відповідь надана
Дискримінація
Номер:
ae2b38ab692d46ccb438fe2352dd0ba9
Дата опублікування:
28.01.2025 11:05
Опис:
1.Відповідно до умов тендерної документації а саме Додатку 6 п.4 Учасники у складі тендерної пропозиції надають експертний висновок (Протоколи сертифікаційних випробувань) на дослідження готових страв із чотиритижневого сезонного меню не менше 4-х страв за мікробіологічними показниками (БГКП) датовані не пізніше листопада 2024 року.
Виходячи з формулювання Вашої вимоги експертні висновки повинні бути видані будь якої дати по жовтень 2024 року.
А це є дискримінацією ,так як Ви обмежуєте коло потенційних Учасників,які провели дослідження своєї продукції у грудні ,листопаді 2024 року та січні 2025 року.
Перегляньте свої вимоги та внесіть відповідні зміни.
Відповідь:
Буде внесено зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
28.01.2025 12:07
Відповідь надана
експертних висновків (Протоколів сертифікаційних випробувань) місячної давнини
Номер:
3f055cc0d49e419e8ab1b6f425688c2b
Дата опублікування:
24.01.2025 15:33
Опис:
Відповідно до вимог ТД передбачено, що «Учасники у складі тендерної пропозиції надають експертний висновок (Протоколи сертифікаційних випробувань) на дослідження готових страв із чотиритижневого сезонного меню не менше 4-х страв за мікробіологічними показниками (БГКП) датовані не пізніше місячної давнини до дати подання тендерної пропозиції.
Наголошуємо, що ст. 16 ЗУ «Про публічні закупівлі» не передбачено такого кваліфікаційного критерію, тим паче обмеженого мінімальним часовим проміжком. Щомісячні дослідження готових страв не передбачені чинним законодавством. Крім того, Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини» державна санітарно-епідеміологічна експертиза, за винятком нових харчових продуктів, проводиться протягом 30 робочих днів після отримання повної заявки на таку експертизу. Тому наданий 7-денний термін на підготовку та подання пропозицій не дає можливості замовити та зробити дослідження.
Вказане формулювання умов ТД є дискримінаційним, оскільки допускає до участі у закупівлі учасників, які пройшли дослідження починаючи з 21 чи пізніше грудня 2024р. та встановлює вимоги в тендерній документації, що призводять до штучного та формального обмеження кола потенційних учасників. Тому, просимо внести змін до ТД в цій частині, надавши право Учасникам надавати у складі пропозиції експертний висновок (Протоколи сертифікаційних випробувань) на дослідження готових страв із чотиритижневого сезонного меню не менше 4-х страв за мікробіологічними показниками (БГКП) датовані не пізніше листопада 2024 року.
Відповідь:
Буде внесено зміни до тендерної документації.
Дата відповіді:
27.01.2025 11:07