• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо

Завершена

169 730.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 848.65 UAH
Період уточнення: 18.07.2018 16:02 - 29.08.2018 16:06
Відповідь надана

Про печінку

Номер: 7e58d4df50464d039afe57cf9e1f2454
Дата опублікування: 27.07.2018 17:50
Опис: Скільки годин печінка буде знаходиться у Вашому закладі у комірника до моменту приготування з неї їжі , якщо термін зберігання печінки 24 години з момента її виготовлення у виробника?
Відповідь: Комірник несе повну матеріальну відповідальність за приймання, зберігання та видачу продуктів харчування і тари, додержання умов зберігання і термінів реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини. Даний продукт буде приготовлений до того як сплине термін придатності.
Дата відповіді: 29.07.2018 08:21
Відповідь надана

Про печінку

Номер: 8ff1ed12b46e4bb2a7aecf004c484c54
Дата опублікування: 26.07.2018 15:37
Опис: Яким нормативним документом підтверджується 24 години термін зберігання печінки з моменту отримання її комірником.Прошу надати чітку відповідь.
Відповідь: Шановний запитувач, приносимо вибачення за відповідь надану раніше. Термін зберіганя обчислюється з моменту виготовлення продукції на виробництві, що вказано в транспортній накладній та на заводській етикетці.
Дата відповіді: 27.07.2018 10:20
Відповідь надана

Про кваліфікаційні критерії

Номер: 1034b030e8704595836d8d9e21bcf7c6
Дата опублікування: 25.07.2018 11:01
Опис: Чи є кваліфікаційним критерієм вимога про обов'язкову наявність стелажей у кузові автомобіля?
Відповідь: Згідно "Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах" № 298/277 від 17.04.2006 р., стелажі є такими, що можуть зніматися. Одже, якщо постачальник має намір перевозити продукцію, яка не потребує окремого розміщення по кузову автомобіля, а достатньо лише спеціальної тари, то наявність стелажів є необов'язковою.
Дата відповіді: 26.07.2018 12:09
Відповідь надана

Про транспортне маркування

Номер: d4783d21eab8465bba392aabdaa22cc5
Дата опублікування: 24.07.2018 15:01
Опис: Повторно запитую Вас про транспортне маркування. З Вашої відповіді по цьому питанню не зрозуміло так треба маркування чи не треба (мова йде про етикетку на транспортній тарі)? Прошу надати чітку відповідь: треба чи не треба.
Відповідь: Шановний запитувач повторно відповідаємо на Ваше запитання стосовно транспортного маркування. Ми, як замовник, в даному випадку керуємося вимогами таких нормативних актів:1!) Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"; 2)Наказ Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. "Про затвердження правил перевезень вантажів автомобильним транспортом в Україні". Якщо згідно до даних нормативних актів продукція, яку ви маєте намір постачати потребує певного маркування, чи тара, якою її будете постачати потребує цього, то маркування повинно бути, якщо закон не вимагає цього, то й ми як покупці не вимагаємо. Ознайомтесь з нормативною базою, адже ми діємо виключно в рамках чинного законодавства.
Дата відповіді: 25.07.2018 08:51
Відповідь надана

Про термін зберігання печінки

Номер: be38ac11a8f143e892620b8c95efb8ff
Дата опублікування: 24.07.2018 13:58
Опис: Яким нормативним документом підтверджується термін зберігання печінки яловичої охолодженої 24 години з моменту отримання її комірником?Прошу надати чітку відповідь.
Відповідь: Шановний запитувач, приносимо вибачення за відповідь надану Вам раніше. Термін зберіганя обчислюється з моменту виготовлення продукції на виробництві, що вказано в транспортній накладній та на заводській етикетці.
Дата відповіді: 26.07.2018 12:04
Відповідь надана

Про транспортну тару

Номер: b1283a40c7c74229aa252e522c4df3ab
Дата опублікування: 23.07.2018 16:46
Опис: Яку саме тару Ви вимагаєте для транспортування печінці яловичої охолодженої? Наприклад: полімерні ящики, дерев'янні, картонні або інші.Прошу роз'яснити питання.
Відповідь: Тара для транспортування харчових продуктів повинна відповідати встановленим законом нормам. ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" містить вимоги, щодо обладнання, інвентарю та транспортних засобів, які використовуються для перевезення продуктів харчування.
Дата відповіді: 24.07.2018 08:37
Відповідь надана

Про транспортне маркування

Номер: 883d82d5ff554355aeca484251cecd00
Дата опублікування: 23.07.2018 16:36
Опис: Чи повинно бути транспортне маркування на печінці яловичої охолодженої?
Відповідь: Маркування продуктів харчування повинно відповідати нормам чинного законодавства, а саме Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".
Дата відповіді: 24.07.2018 09:33
Відповідь надана

Про печінку

Номер: 549cdd41f3a845b7b8ef8431eb22d13f
Дата опублікування: 23.07.2018 16:14
Опис: Прошу уточнення щодо питання терміна зберігання печінки яловичої охолодженої: 1) 24 години з моменту убою (закінчення технологічного процесу виготовлення продукту та його подальшого транспортування до Вашого Закладу) без урахування зберігання у Вашому закладі 2) 24 години термін зберігання печінки з моменту отримання її комірником Вашого закладу до моменту приготування їжі 3) 24 години з моменту закінчення технологічного процесу виготовлення продукту до моменту приготування їжі у Вашому Закладі.
Відповідь: 24 години термін зберігання печінки з моменту отримання її комірником.
Дата відповіді: 24.07.2018 09:39
Відповідь надана

Про печінку

Номер: 74403c37780d4fedb92aba20a5f66b5e
Дата опублікування: 23.07.2018 14:55
Опис: Прошу уточнення щодо питання терміна зберігання печінки яловичої охолодженої: 24 години з моменту убоя тварини плюс доставка до Вашого закладу або 24 години термін зберігання у Вашому закладі?
Відповідь: 24 години термін зберігання у нашому закладі,але так,щоб відповідало терміну, вказаному на етикетці "вжити до.."
Дата відповіді: 23.07.2018 15:39
Відповідь надана

Про маркування

Номер: fd8e003906cd4bdd903913c3aa1b76ff
Дата опублікування: 19.07.2018 16:45
Опис: Де повинна знаходитись табличка з маркуванням «Продукти» за стеклом водія або на будке автотранспортного засобу згідно якого діючого законодавства?
Відповідь: Дана вимога встановлена згідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 17.04.2006 року № 298/227 "Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах", а саме п. 4.3 вказує, що "Постачання продуктів харчування і продовольчої сировини повинно здійснюватись спеціальним автотранспортом з маркуванням "Продукти". Як вбачається з норми статті, законодавець чітко не встановлює де саме повинно бути нанесене маркування, тому суттєвого значення місцерозташування маркування не має.
Дата відповіді: 23.07.2018 13:30