-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку)
Закупівля м’ясопродуктів для потреб військової частини на 2025 рік
Торги не відбулися
318 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 600.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 600.00 UAH
Період уточнення:
24.12.2024 16:05 - 29.12.2024 00:00
Відповідь надана
інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі
Номер:
7b2fe69bf65a420cb64fa2c859d61fdb
Дата опублікування:
27.12.2024 09:41
Опис:
Добрий день.Які саме види досліджень необхідні?
Відповідь:
Добрий день. Дякую за запитання.
Уповноваженою особою Замовника розглянуто Ваше запитання у процедурі відкритих торгів UA-2024-12-24-016925-a Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку).
У пункті 1 додатку 2 до тендерної документації замовником виставлена вимога до учасників у наданні оригіналу або копію документу (протоколу дослідження або протоколу випробувань або експертного висновку) про безпечність та відповідність якості запропонованого Учасником товару, а саме товар повинен відповідати встановленому стандарту України (ДСТУ):
- ковбаса напівкопчена вищого гатунку - ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови» (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- сардельки варені вищого гатунку - ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- сосиски варені вищого гатунку - ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- шинка свинини копчена вищого гатунку - ДСТУ для даного виду товару або ТУ;
- грудинка вищого гатунку - ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови» (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару).
Тобто учасник повинен надати протокол дослідження або протокол випробувань або експертний висновок на ковбасу, сардельки, сосиски, шинку, грудинку за показниками, що відповідають ДСТУ, з обов’язковими проведеними дослідженнями на наявність пестицидів, радіонуклідів, токсичних елементів.
З повагою, Уповноважена особа військової частини 3011 НГУ
Дата відповіді:
27.12.2024 14:58