• Відкриті торги
  • Однолотова
  • КЕП

10.11.1 - м'ясо великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене (15110000-2 - м’ясо), свинина (різні найменування), яловичина (різні найменування), телятина

Постачання товару - з дати підписання договору

Завершена

799 092.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 995.46 UAH
Період уточнення: 23.09.2016 10:32 - 07.10.2016 15:00
Відповідь надана

Уточнення даних

Номер: 16a3f9003b2a4ced99749643ad0f1c24
Дата опублікування: 27.09.2016 16:32
Опис: В ДСТУ 7706:2015 «М'ясо фасоване. Технічні умови» відсутні найменування як м'ясо свинини ошийок, вирізка яловича та вирізка зі свинини. 1. Запитання: які повинні використовуватися сортові частини м’ясних туш, з яких видів і категорії м’яса та назв відрубів? Просимо надати детальний опис щодо м’яса свинини ошийка, вирізки яловичої та вирізки зі свинини? 2. Запитання: М'ясо свинини корейка без кісток та сала охолоджене ДСТУ7706:2015 – Ви мали на увазі спинний відруб?
Відповідь: Вырезка — наиболее ценная часть туши животного, употребляемого в пищу. Вырезка находится в заднепоясничной части туши, является поясничной мышечной тканью, расположена над почками вдоль поясничных позвонков. Мясо лопаточка часть- передняя часть полутуши (передняя нога) без костей и сала, зачищення, порезанная на куски от1 кг и более. М'ясо задняя часть – тазобедренная часть (задняя нога) без костей и сала , зачищення, нарезанная на куски от 1 кг и более. Корейкой называется часть свинины, проходящая вдоль спины. Так называемая спинная мышца. она проходит в доль позвоночника с наружной стороны по обеим сторонам от позвоночника. У говядины это мышца называется толстый - тонкий край.