-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку)
Торги не відбулися
350 200.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.6% або 2 000.00 UAH
мін. крок: 0.6% або 2 000.00 UAH
Період уточнення:
20.11.2024 17:44 - 25.11.2024 00:00
Відповідь надана
щодо вимог тендерної документації
Номер:
69e938f4112343fd8005e5dcccfc82b8
Дата опублікування:
22.11.2024 12:16
Опис:
Доброго дня. Які саме показники відповідно до ДСТУ повинні бути відображені в протоколі випробувань? Чи достатньо буде лише мікробіологічних досліджень?
Відповідь:
Добрий день. Дякую за запитання.
Уповноваженою особою Замовника розглянуто Ваше запитання у процедурі відкритих торгів UA-2024-11-20-016727-a Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку).
У пункті 1 додатку 2 до тендерної документації замовником виставлена вимога до учасників у наданні оригіналу або копію документу (протоколу дослідження або протоколу випробувань або експертного висновку) про безпечність та відповідність якості запропонованого Учасником товару, а саме товар повинен відповідати встановленому стандарту України (ДСТУ):
- ковбаса напівкопчена вищого гатунку - ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови» (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- сардельки варені вищого гатунку - ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- сосиски варені вищого гатунку - ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Загальні технічні умови (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару);
- шинка свинини копчена вищого гатунку - ДСТУ для даного виду товару або ТУ;
- грудинка вищого гатунку - ДСТУ 4668:2006 Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови» (або еквівалент ДСТУ для даного виду товару).
Тобто учасник повинен надати протокол дослідження або протокол випробувань або експертний висновок на ковбасу, сардельки, сосиски, шинку, грудинку за показниками, що відповідають ДСТУ, з обов’язковими проведеними дослідженнями на наявність пестицидів, радіонуклідів, токсичних елементів.
З повагою, Уповноважена особа військової частини 3011 НГУ
Дата відповіді:
22.11.2024 14:27
Відповідь надана
щодо сроков подання пропозиції
Номер:
e4cc0450927a4629a539658d85ca97d0
Дата опублікування:
21.11.2024 15:53
Опис:
Шановний Замовник, просимо Вас продовжити термін подання пропозиції до 04.12.2024р, у звязку з тим, що акредитована лабораторія проводить протоколи дослідження ( або протоколи випробувать або експертні висновки) про безпечність та відповідність продукції за показниками, що відповідають ДСТУ, протягом 7 робочих днів. Дякуємо.
Відповідь:
Добрий день. Дякую за запитання.
Уповноваженою особою Замовника розглянуто Ваше запитання у процедурі відкритих торгів UA-2024-11-20-016727-a Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку).
Згідно з п. 24 особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178, замовник самостійно та безоплатно через авторизований електронний майданчик оприлюднює в електронній системі закупівель відповідно до Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 11 червня 2020 р. № 1082, та цих особливостей оголошення про проведення відкритих торгів та тендерну документацію на закупівлю товарів, послуг не пізніше ніж за сім днів до кінцевого строку подання тендерних пропозицій.
Так, відповідно до умов тендерної документації та оголошення про проведення відкритих торгів UA-2024-11-20-016727-a замовником встановлений кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 00:00 год. 28 листопада 2024 року.
Військова частина 3011 Національної гвардії України має нагальну потребу у закупівлі Код ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти (Код ДК 021:2015 15131130-5 ковбаса напівкопчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сардельки варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131120-2 сосиски варені вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131410-2 шинка свинини копчена вищого гатунку, Код ДК 021:2015 15131700-2 грудинка вищого гатунку), тому замовником був встановлений мінімальний законодавчо дозволений строк подання тендерних пропозицій.
Запропонований Вам варіант - продовження терміну подання пропозиції до 04.12.2024, призведе до відтермінування моменту закупівлі продуктів харчування.
Відповідно до вищевикладеного змушена відмовити у задоволенні Вашого питання.
З повагою, Уповноважена особа військової частини 3011 НГУ
Дата відповіді:
21.11.2024 16:41