-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування
Завершена
242 030.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 210.15 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 210.15 UAH
Період уточнення:
13.11.2024 17:10 - 18.11.2024 00:00
Відповідь надана
Стосовно кваліфікаційних вимог
Номер:
878e816b63c447e49efa5232f371a153
Дата опублікування:
14.11.2024 19:16
Опис:
Добрий день! Дайте відповідь стосовно вимоги надати"Довідку щодо працівників компанії з відповідної кваліфікацією та наявність працівника технолога - проектанта з технічною освітою (диплом та трудова книжка в якій зазначено що працюють на посаді не менше півроку) Наявність мінімум двох сертифікованих спеціаліста з впровадження HACCP (надати сертифікати)", навіщо це потрібно для закупівлі келехів?
Відповідь:
Добрий день!
Дякуємо за запитання.
Відповідно п.3 ч.2 ст. 22 Закону, у тендерній документації зазначаються такі відомості:
«інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі та технічні специфікації до предмета закупівлі повинні визначатися замовником з урахуванням вимог, визначених частиною четвертою статті 5 цього Закону».
Встановлюючи певні технічні характеристики предмету закупівлі, Замовник жодним чином не дискримінує учасників, а висуває певні вимоги до предмету закупівлі. Зазначені в документації технічні параметри та вимоги до предмету закупівлі визначені господарською необхідністю використання саме таких характеристик продукції.
Під час підготовки тендерної документації уповноваженою особою було враховано особливості предмету закупівлі, що закупляється даною закупівлею, оскільки товари які є предметом закупівлі будуть використовуватись під час обслуговування іноземних представництв.
Відповідно до Статуту, ДП «ГДІП» є державним підприємством із забезпечення функціонування дипломатичних представництв і консульських установ іноземних держав, представництв міжнародних міжурядових організацій в Українію.
НАССР — це система управління, спрямована на забезпечення безпечності харчових продуктів на всіх етапах виробництва, обробки та розповсюдження.
Сертифікат спеціаліста з впровадження НАССР підтверджує, що його власник має необхідні знання та компетенції для впровадження та управління системою безпечності харчових продуктів згідно з принципами НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Що стосується необхідності Сертифікату спеціаліста з впровадження НАССР, зазначу, що келихи часто використовуються у закладах громадського харчування (ресторанах, барах), де діє НАССР. Наявність сертифіката допоможе продавцю краще розуміти вимоги таких клієнтів до посуду, матеріалів та безпечності використання продукції.
Що стосується необхідності технолога-проектанта, перш за все зазначу, що Технолог-проектант — це спеціаліст, який займається розробкою, плануванням і впровадженням технологічних процесів у виробництві. Його завдання — створювати проекти, які забезпечують ефективне виготовлення продукції з дотриманням якості, економічності та відповідності вимогам замовників або стандартів.
Що стосується потреби технолога-проектанта при продажу келихів, зазначу, що такий спеціаліст необхідний перш за все для надання експертної інформації про характеристики келихів. Виключно технолог-проектант надає експертну інформацію про характеристики келихів, зокрема оцінити матеріал та їх властивості (міцність, безпечність, екологічність), а також оцінити, як форма та дизайн келиха впливають на його функціональність (наприклад, на смакові властивості напою). Це дозволяє продавцю ефективніше консультувати клієнтів та підібрати товар, що відповідає запиту покупця та впевнений в якості та професійному виборі продукції.
Таким чином, спеціалісти із запитуваними сертифікатам та знаннями необхідні за умови орієнтації бізнесу на професійних клієнтів (ресторани, готелі) а також для підвищення конкурентоспроможності бізнесу, розширення клієнтської бази та покращення якості послуг. Для покупця товарів, важливо купувати товар у перевірених та професійних подавців, які працюють виключно з найкращими, сертифікованими товарами та можуть надати всебічну допомогу, пов’язану з підбором товару та його подальшою експлуатацією.
Тому зауважимо, що зниження якості та несвоєчасність надання послуг, зокрема виникнення перебоїв із постачанням готової продукції власного виробництва, а також неможливість забезпечення протокольних заходів на найвищому рівні на об’єктах ДП «ГДІП», призводить до погіршення соціально-побутових умов іноземних організацій та дипломатичних установ, а також створює дискомфорт для їх співробітників і членів родин, а надання якісних послуг сприяє створенню позитивного іміджу України на міжнародному рівні, забезпечує функціонування іноземних дипломатичних представництв та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.
Дата відповіді:
18.11.2024 10:15