• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясопродукти

1) найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Національна академія внутрішніх справ; 03035, м. Київ, пл. Солом’янська, 1; ЄДРПОУ 08751177 2) назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М’ясопродукти (Код за ДК 021:2015 - 15130000-8 М’ясопродукти) 3) кількість та місце поставки товарів, обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг: Місце поставки : - м. Київ, пл. Солом’янська, 1 - м. Київ, вул. Святослава Хороброго 9, - м. Київ, вул. І.Бекешкіної,3; - м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 53; - Київська обл.,Фастівський р-н.,с. Віта Поштова,ННІ 1; Кількість: 7 (найменувань), у тому числі: 1. Сосиски типу «Баварські» варено-копчені кг 160 2. Сардельки вищого ґатунку кг 2500 3. Сосиски молочні варені кг 2650 4. Ковбаса варена вищого ґатунку, штучна оболонка кг 2100 5. Ковбаса вищого ґатунку напівкопчена кг 1630 6. Ковбаски вищого ґатунку напівкопчені кг 1550 7. Виріб з філе курчат бройлерів варено-копчений кг 30 4) очікувана вартість предмета закупівлі: 1 887 471,00 грн з ПДВ 5) строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: До 31.12.2024 року 6) кінцевий строк подання тендерних пропозицій: до 29.10.2024 до 00:00 год 7) умови оплати: Оплата здійснюються на підставі ст.49 Бюджетного кодексу України на умовах відстрочки платежу на термін до 30 календарних днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений Товар здійснюється на протязі 7 –ми банківських днів, з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на рахунок. При цьому оплата Постачальнику за поставлений Товар проводиться Замовником у відповідності із розподілом обсягів коштів бюджетного фінансування. 8) мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою. Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою. У разі надання інших документів складених мовою іншою ніж українська мова, такі документи повинні супроводжуватися перекладом українською мовою, переклад (або справжність підпису перекладача) - засвідчений нотаріально або легалізований у встановленому законодавством України порядку. Тексти повинні бути автентичними, визначальним є текст, викладений українською мовою. 9) розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається 10) дата та час розкриття тендерних пропозицій: визначається автоматично 11) розмір мінімального кроку пониження ціни: у межах від 0,5 відсотка до 3 відсотків очікуваної вартості закупівлі або в грошових одиницях: Розмір мінімального кроку пониження ціни складає – 1 відсоток від очікуваної вартості закупівлі.

Завершена

1 887 471.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 18 874.71 UAH
Період уточнення: 21.10.2024 14:53 - 26.10.2024 00:00
Відповідь надана

вимоги до учасника

Номер: 4369c5b37d164a14aafd2e41cff57996
Дата опублікування: 23.10.2024 11:56
Опис: Шановний Замовнику, відповідно до вимог ТД вимагається надання у складі тендерної пропозиції Сканований оригінал діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO22000:2007 (ISO22000:2005,IDT) або ДСТУ ISO22000:2019 (ISO22000:2018,IDT), що виданий на ім’я учасника стосовно зберігання фасування та торгівлі харчовими продуктами. Учасники які не є виробниками не здійснюють фасування товару. Я є оптовим постачальником мясопродуктів та маю багаторічний досвід виконання вказаних договорів, однак не можу прийняти участь у додій закупівлі. Проши виключити дану вимогу з умов ТД та викласти її наступним чином: Сканований оригінал діючого на момент розкриття пропозиції сертифікату відповідності на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO22000:2007 (ISO22000:2005,IDT) або ДСТУ ISO22000:2019 (ISO22000:2018,IDT), що виданий на ім’я учасника стосовно зберігання та торгівлі харчовими продуктами.
Відповідь: Дякуємо за запитання! Даний Стандарт ISO 22000 призначений для сертифікації систем менеджменту організацій виробництва або реалізації харчових продуктів, оскільки небезпечний чинник харчового продукту може з’явитися на будь-якій ланці харчового ланцюга в тому числі й при продажу, у випадку якщо захисна плівка при транспортуванні зіпсується чи грамаж виробів на момент поставки товару не буде відповідати заявленим то учаснику потрібно буде або повернути або перефасувати даний товар, тому просимо дотримуватися вимог тендерної документації.
Дата відповіді: 26.10.2024 12:40