• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала, яловичина охолоджена без кістки і сала, філе куряче: за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо (деталізований код ДК 021:2015 – 15113000-3 Свинина (м’ясо свинини свіже нежирне без кістки і сала), код ДК 021:2015 – 15111100-0 - Яловичина (яловичина охолоджена без кістки і сала), код ДК 021:2015 – 15112130-6 Курятина (філе куряче))

Джерело фінансування – місцевий бюджет. Закупівля відбувається для потреб закладів освіти Замовника. Місцезнаходження замовника: вул. Буковинська, 129, село Верхні Петрівці, Чернівецький район, Чернівецька область, Україна, 59034., категорія замовника – юридична особа розпорядник бюджетних коштів. Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

Торги відмінено

291 776.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 917.76 UAH
Період уточнення: 10.10.2024 22:12 - 15.10.2024 00:00
Відповідь надана

Невірно обрано процедуру закупівлі

Номер: 8673e3218c624ad5a992a2b7dfa5c677
Дата опублікування: 11.10.2024 14:04
Опис: Доброго дня. Ми, як учасник який має намір прийняти участь у даній закупівлі звертаємось до вас за роз’ясненям. Згідно з пунктом 11-2 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (ПКМУ № 1178 від 12.10.2022), а саме: 11-2. У разі коли замовники здійснюють закупівлі продуктів харчування за переліком згідно з додатком 2, вартість предмета закупівлі яких становить або перевищує 100 тис. гривень, такі закупівлі здійснюються усіма замовниками з використанням електронного каталогу відповідно до Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822, з урахуванням положень, визначених цими особливостями. Предметом цієї закупівлі є товар який знаходиться у переліку продуктів харчування, закупівля яких здійснюється замовниками з використанням електронного каталогу. Таким чином, вибравши процедуру відкритих торгів, ви порушуєте закон, внаслідок чого договір укладений з переможцем цієї закупівлі буде розірваний достроково, адже процедура закупівлі проводиться з порушеннями (замість процедури закупівлі “запит ціни пропозиції” процедура закупівлі - “відкриті торги з особливостями”). У зв’язку з вищевикладеним, просимо вас надати роз’яснення на звернення шляхом оприлюднення його в електронній системі закупівель відповідно до статті 10 Закону та пункту 54 Особливостей, стосовно наступного: згідно якої норми діючого законодавства ви проводити процедуру закупівлі - “відкриті торги з особливостями” замість процедури закупівлі -“запит ціни пропозиції”, і чому при проведенні даной закупівлі вами ігнорується законодавство України в сфері публічних закупівель?
Відповідь: Добрий день. Ваше зауваження слушне. Невірно обрано процедуру закупівлі. Отже, закупівлю буде відмінено.
Дата відповіді: 14.10.2024 15:55