-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
Молочні продукти різні
Оцінка конкурсних пропозицій здійснюється за одним критерієм – «Ціна», яка є приведеною та визначається за формулою, наведеною в тендерній документації.
Завершена
7 031 345.43
UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 703.13 UAH
мін. крок: 0% або 703.13 UAH
Період уточнення:
03.05.2018 15:27 - 25.05.2018 09:00
Відповідь надана
Зміни до кваліфікаційних вимог
Номер:
71d9d168d19a4aafa1ad6f4c706ea017
Дата опублікування:
25.05.2018 00:52
Опис:
Враховуючи високу соціальну відповідальність за поставку якісної продукції в ДНЗ м.Черкас, вважаємо за доцільне внести зміни по п.2.3 розділу 5 «Інструкція з підготовки тендерних пропозицій» (Кваліфікаційні критерії) та викласти в такій редакції:
«2.3.Додатково учасник повинен надати в складі пропозиції нотаріально завірену копію експлуатаційного дозволу із додатками (АКТ складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю стосовно додержання операторами ринку гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами), що виданий на виконання вимог відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР та наказу Мінагрополітики від 10.02.2016 р.№ 39 , а також дані про реєстраційний номер потужностей суб’єкта господарювання для транспортування харчових продуктів"
Ці вимоги допоможуть більш ретельно вибирати постачальників продуктів харчування в ДНЗ міста (На виконання п.13 . « Н А К А З 01.06.2005 N 242/329» МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ та МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ) .
Відповідь:
За результатами розгляду Вашого звернення повідомляємо, що з метою недопущення обмеження конкуренції під час проведення торгів, редакція ч.5 «Кваліфікаційні критерії до учасників та вимоги, установлені статтею 17 Закону» р. ІІІ тендерної документації залишається без змін в частині:
Додатково, на підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам за п.2,3, учасник надає:
- копію чинного експлуатаційного дозволу для оператора ринку, що проводить діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, що виданий на виконання ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продктів»;
- довідку, у довільній формі, у якій зазначається особистий реєстраційний номер у державному реєстрі потужностей операторів ринку за наступними видами діяльності: зберігання, реалізація харчових продуктів.
Дата відповіді:
25.05.2018 15:01
Відповідь надана
Усунення дискримінаційних вимог
Номер:
ce74678b9570404f8b50bf870d323793
Дата опублікування:
25.05.2018 00:47
Опис:
Просимо усунути дискримінаційні вимоги по підтвердженню кваліфікаційних критерієв для великих підприємств-виробників (що також йдуть в протеріч з п.13 . « Н А К А З 01.06.2005 N 242/329» МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ та МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ) , а саме:
⦁ п.5.3. «Інструкції з підготовки тендерної пропозиції» ( підтвердження наявності офіційно зареєстрованих та проходження ними медоглядів (виписки з трудових книжок та копії санкнижки))- пропонуємо викласти в слідуючий редакції :
«3.Наявність працівників відповідної кваліфікації , які будуть безпосередньо задіяні у виконанні договору (або їх мінімальна кількість) (надати копії документів, завірені учасником, які підтверджують наявність офіційно зареєстрованих, найманих працівників та проходження ними мед.оглядів) у т.ч.:
⦁ водіїв;
⦁ комірників;
⦁ вантажників;
⦁ товарознавців.»
⦁ п.5.2.2. «Інструкції з підготовки тендерної пропозиції»- підтвердження наявності транспортних засобів для перевезення продуктів харчування (копія реєстраційного посвідчення)- пропонуємо викласти в слідуючий редакції :
«2.2. транспортні засоби для перевезення продуктів харчування , які будуть безпосередньо задіяні у виконанні договору» (або їх мінімальна кількість).
Обгрунтування.
Наприклад : На молочному підприємстві «ПАТ «Юрія» (яке є одним із найбільших підприємств м.Черкас) офіційно працює близько 1 000 працівників та має у власності близько 150 одиниць автомобільного транспорту. Деякі категорії працівників, згідно закону, не зобов’язані мати санітарні книжки. Деяка частина автотранспорту задіяна на постійній основі в інших регіонах України. Надання такого об'єму інформації (згідно вимог тендерної документації) ставить в нерівні умови з іншими учасниками та зокрема порушує ст.3 "Закону про публічні закупівлі"-"Оновні принципи закупівель в Україні -недискримінація учасників,максимальна економія та ефективність,об'єктивна та не упереджена оцінка тендерних пропозицій".
Відповідь:
внесено зміни до тендерної документації
Дата відповіді:
25.05.2018 11:49
Відповідь надана
зміна технічного завдання
Номер:
aade64b1afb34236b01b06be79925e40
Дата опублікування:
25.05.2018 00:37
Опис:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « Молоко ацидофільне» повинен відповідати діючим ГОСТам ,ТУ (п.3.6 ; 6.3. тендерної документації та п.2.1. проекту договору) .
По ДСТУ 4540:2004 «Напії ацидофільні»:
1.Кисломолочний продукт,який виробляють сквашуванням молока .Жирність від 0% до 6%.
2.«Залежно від складу закваски напої виробляють
2,1.Молоко ацидофільне ;
2,2. Молоко ацидофільне-дріжджеве;
2,3.Ацидофілін.
3.Органоліптични та хіміко-фізични показники показники однакові для усіх цих продуктів.
Згідно "Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах» ці кисло-молочні напої за жирністю та за назвою не регламентуються.( дод.2 до п.1,15-«ацидофільне молоко», а дод.4 до п. 1.15 «ацидофілін»).
Вимога про « Молоко ацидофільне » не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель , створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника».
Враховуючи, що різні виробники виготовляють «Напії ацидофільні» різних видів високої якості ,просимо Вас внести зміни до тендерної документації стосовно предмету закупівлі «Молоко ацидофільне»
Просимо внести зміни до тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі та викласти його в такій редакції -«Напій Ацидофільний не менше 2,5 % жирності згідно ДСТУ 4540:2006» або «Напої Ацидофільні» в асортименті. згідно ДСТУ 4540:2006.
Відповідь:
внесено зміни до тендерної документації в частині необхідного відсотку жирності
Дата відповіді:
25.05.2018 11:52
Відповідь надана
зміна технічного завдання
Номер:
4ed3ead2a4a243a1914d02d1a87ce298
Дата опублікування:
25.05.2018 00:35
Опис:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « йогурт жирністю 2,5% повинен відповідати діючим ГОСТам ,ТУ (п.3.6 ; 6.3. тендерної документації та п.2.1. проекту договору) .
По ДСТУ 4343:2004 «Йогурти : загальні технічні умови» такі йогурти відносяться до категорії жирних, з масовою часткою жиру від 1,5% до 6,0%. Згідно "Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах» жирність йогуртів не регламентована.
Вимога про « йогурт жирністю 2,5%» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника».
Враховуючи, що різні виробники виготовляють йогурти високої якості жирністю 2,5%,2,6%,2,8%,3,2% ,просимо Вас внести зміни до тендерної документації стосовно жирності «йогурту не менше 2,5%.»
Просимо внести зміни до тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі та викласти його в такій редакції -«йогурт не менше 2,5% жирності».
Відповідь:
внесено зміни до тендерної документації
Дата відповіді:
25.05.2018 11:48