• Спрощена закупівля
  • Однолотова
  • КЕП

Консерви м’ясні (свинина тушкована та яловичина тушкована)

Україна, в межах Волинської, Рівненської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Херсонської, Миколаївської, Закарпатської області (близько 100 пунктів доставки) за рахунок Постачальника. Місце поставки товару, графік поставок та розмір партій товару визначається в Заявках Замовника.

Завершена

3 271 774.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 16 358.87 UAH
Період уточнення: 04.10.2024 11:00 - 10.10.2024 00:00
Відповідь надана

пакування

Номер: b93aed90cea84a14bcc51033e4b5f197
Дата опублікування: 07.10.2024 10:06
Опис: Шановний замовнику, згідно технічних вимог консерви повинні відповідати ДСТУ 4450:2005. Згідно ДСТУ 4450:2005 "Консерви. Загальні технічні умови" передбачає наступні вимоги до пакування консерв: Матеріал упаковки: Консерви повинні пакуватися в упаковку, що забезпечує їх герметичність та захист від зовнішнього середовища. Це може бути скляна тара, металева банка або полімерна упаковка, що відповідає гігієнічним вимогам та стандартам безпеки. Виходячи з цього пакування в реторт пакет нічим не суперечить вимогам, відповідно ми можемо пропонувати консерви в реторт пакетах. Прохання підтвердити, дякуємо.
Відповідь: ДСТУ 4450:2005 9 ПАКУВАННЯ 9.1 Пакують консерви в спожиткову тару згідно з ГОСТ 13534. 9.2 Сировину фасують в металеві банки згідно з ГОСТ 5981 № 62, № 3, № 4, № 8, № 9, № 46, № 43, № 63, № 12, у скляні банки, згідно з ГОСТ 5717, типів: 1-82-350, 1-82-500, 1-82-650, 1-82-1000 або інші банки аналогічних якості та місткості вітчизняного або закордонного виробництва з кришками без ключа та з ключем, згідно з чинними нормативними документами, або за наявності висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи Центрального органу виконавчої влади у сфері охорони здоров’я.
Дата відповіді: 07.10.2024 10:27