• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти (Маса сиркова з фруктовим наповнювачем; Сир твердий 50 %)

Маса сиркова з фруктовим наповнювачем 16,5% - вагова кг 2450 тара масою від 2кг. до 10кг.; пластикова тара (без повернення), або картонна коробка вистелена поліетиленом. ДСТУ 4503:2005 або за ТУ але без зміни якості предмету закупівлі. Сир твердий 50% ваговий кг 1050 Кожна одиниця товару повинна бути у полімерній плівці, пакеті, плівці багатошаровій для вакуумного пакування, або по¬крита парафіновими сплавами для покриття сирів. Та за фасована у картону тару). ДСТУ 6003:2008; ДСТУ 4421:2005 або за ТУ але без зміни якості предмету закупівлі.

Завершена

225 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 250.00 UAH
Період уточнення: 10.07.2018 12:46 - 15.07.2018 20:00
Відповідь надана

Технічні вимоги сиру твердого

Номер: f434873ff8fd42d593c1e50d503a272b
Дата опублікування: 13.07.2018 13:02
Опис: Шановний замовнику, за якими конкретно критеріями ви будете вважати сир твердий 50%, виготовлений по ТУ, що він без зміни якості сиру, виготовленому по вказаним Вами ДСТУ? Вкажіть будь ласка конкретні цифровві показники якості, котрі повинні відображатись в декларації виробника сиру по ТУ, який Вас вдовольнить, чи можна написати лист-пояснення, що запропонований нами сир твердий (за ТУ) зза своїми якісними та технічними параметрами є не нижчий стандарту ДСТУ 4421:2005 або ДСТУ 6003:2008?
Відповідь: Добрий день! Так, нам буде достатньо листа з поясненням , що запропонований вами сир твердий (за ТУ) за своїми якісними та технічними параметрами є не нижчий стандарту ДСТУ 4421:2005 або ДСТУ 6003:2008. Так як за достовірність наданої учасником інформації , при перевірці відповідальність несе учасник. Також у договорі прописано п.5.10. В разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом трьох календарних днів з моменту виявлення неякісного товару, без будь якої додаткової оплати з боку Замовника.
Дата відповіді: 13.07.2018 14:33