-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
Послуги з організації харчування учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій, дітей учасників АТО в закладах загальної середньої освіти району та дітей дошкільного підрозділу Астраханської ЗШ І-ІІІ ст.)
Торги не відбулися
1 660 945.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0% або 252.90 UAH
мін. крок: 0% або 252.90 UAH
Період уточнення:
23.07.2018 22:53 - 28.07.2018 23:30
Відповідь надана
Надати роз'яснення
Номер:
86b2a04840b84c71ab16955ea0899130
Дата опублікування:
27.07.2018 15:36
Опис:
Просимо надати роз'яснення про те, в яких закладах по лотам є харчоблоки а в яких немає?
Відповідь:
Меню складається на підставі постанови КМУ від 22 листопада 2004 р. № 1591 "Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"
Обов'язкове забеспечення епідеміологічної безпеки продуктів наявністю супроводних документів , які підтверджують іх якість та суворо дотримання технології приготування страв
Згідно ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції. , 5.5. Калькуляція собівартості одного обіду на одного учня (з урахуванням п. 6 Протокольного рішення за результатами шостого засідання Ради регіонального розвитку від 24.10.2017 щодо включення до харчування учнів молока, сезонних фруктів, овочів та інших органічних продуктів).
Дата відповіді:
30.07.2018 13:35
Відповідь надана
Надати роз'яснення
Номер:
58917c348225412792873bddf56aef5c
Дата опублікування:
26.07.2018 11:13
Опис:
Прошу надати роз’яснення щодо наступних питань:
В Тендерній документації відсутній додаток «Тендерна пропозиція» з Інформацією про орієнтовну кількість учнів 1-4 класів і дітей пільгових категорій, дітей учасників АТО окремо, та кількість днів, протягом яких необхідно надавать послуги з організації харчування (дітодні), по закладам освіти, що входять до лотів 1-2.
Відсутній додаток «Технічні вимоги»: Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.
Відповідь:
Меню складається на підставі постанови КМУ від 22 листопада 2004 р. № 1591 "Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"
Обов'язкове забеспечення епідеміологічної безпеки продуктів наявністю супроводних документів , які підтверджують іх якість та суворо дотримання технології приготування страв
Згідно ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції. , 5.5. Калькуляція собівартості одного обіду на одного учня (з урахуванням п. 6 Протокольного рішення за результатами шостого засідання Ради регіонального розвитку від 24.10.2017 щодо включення до харчування учнів молока, сезонних фруктів, овочів та інших органічних продуктів).
Дата відповіді:
30.07.2018 13:33