-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
ПЗЗ-24Т_356_ВО: Фруктові та овочеві соки
Більш детальна інформація та проект договору розміщено в тендерній документації.
Торги не відбулися
105 682.75
UAH без ПДВ
мін. крок: 1% або 1 056.83 UAH
мін. крок: 1% або 1 056.83 UAH
Період уточнення:
11.06.2024 16:43 - 16.06.2024 00:00
Відповідь надана
Просимо Замовника розглянути можливість певного розширення асортименту шляхом розширення смакових характеристик деяких соків(нектарів)
Номер:
b74e73a5172a46a6919b718efce72882
Дата опублікування:
14.06.2024 15:00
Опис:
Наше підприємство, як один з найбільшим виробником соків та нектарів України, пропонує Замовнику розглянути питання розширення смакових характеристик (та відповідно складу) для соків(нектарів) "персиковий" та виноградний". Ми плануємо взяти участь у процедурі закупівлі, проте в даний час лінійка нашої продукції не має чистих смаків "персиковий" (проте виготовляємо яблучно-персиковий сік з м'якоттю), а також чистого віноградного соку(нектару) (проте виготовляємо віноградно-яблучний нектар). Чи можливо розширити вимоги щодо смаків цих позицій або чи будуть вважатись зазначена продукція нашого виробництва в якості "товарів еквівалентів", при тому що ця продукція буде відповідти всім іншим вимогам до продукції згідно документації Закупівлі.
Відповідь:
Доброго дня, шановний потенційний учаснику.
Згідно ДСТУ 7159:2010, якому відповідно до Додатку 1 до тендерної документації, повинна відповідати продукція, яка є предметом закупівлі, якщо сік виготовлено з двох або більше видів фруктової і/або овочевої сировини, то назву виду плодів у назві соку розташовують у порядку зменшення об’ємних часток у продукті. Якщо для виготовляння соку використано більше двох видів фруктової і/або овочевої сировини, допускають називати такий продукт «Сік із суміші фруктів/овочів» або використовувати іншу, зокрема фантазійну (комерційну) назву (наприклад, мультифрукт тощо), що відображає багатокомпонентний склад продукту.
Враховуючи вищезазначене та зміст Вашого звернення, якщо вміст фруктової частини (виноград / персик) у продукції, яку Ви плануєте пропонувати до постачання, становитиме менше 40 %, така продукція еквівалентом вважатися не може.
Дякуємо за звернення.
Дата відповіді:
17.06.2024 16:48