-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
- 4
Філе риби заморожене «Філе Сома»
Торги не відбулися
16 627 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 83 135.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 83 135.00 UAH
Період уточнення:
05.06.2024 21:17 - 11.06.2024 00:00
Відповідь надана
Хімічні показники
Номер:
66d8ea6b08ca435587a1692fa5d5f2a9
Дата опублікування:
08.06.2024 15:03
Опис:
Шановний замовник, в додатку 2 оголошення на підтвердження технічним та якісним характеристикам та іншим вимогам до предмета закупівлі вимагається надати: «Оригінал або засвідчена, відповідно до ДСТУ 4163:2020 - копія Протоколу дослідження (випробувань) чи Експертного висновку про відповідність харчового продукту вимогам ДСТУ 4379:2005 «Філе рибне заморожене. Технічні умови» та Зміни Nº 1 до ДСТУ
4379:2005 «Філе рибне заморожене. Технічні умови» зі змінами табл.1 г 5.3.5, табл. 2 п.5.3.6, табл. 3 п.5.3.7, табл.4 г 5.3.8, п 5.3.9, п 5.3.10, 5.3.11. (в т.ч. за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними, радіологічними, токсикологічними та паразитологічними показниками), виданого державною акредитованою лабораторією, яка уповноважена проводити лабораторні дослідження (випробування) для цілей державного контролю.» Слід зазначити, що поняття хімічних показників в ДСТУ 4379:2007 «Риба заморожена. Технічні умови» поняття фізико-хімічні показники ВІДСУТНІ . Враховуючи вище викладене просимо внести відповідні зміни та виключити хімічні показники з технічних вимог до предмета закупівлі.
Відповідь:
Шановний, Учаснику, відповідно нижчезазначеного поняття, викладені в протоколі досліджень (випробувань) або експертному висновку лише фізичні показники не будуть вважатися помилкою.
Фізико-хімічні показники - фізичні чи хімічні показники, що нормуються за загальносанітарною чи органолептичною ознакою шкідливості.
Дата відповіді:
10.06.2024 10:54
Відповідь надана
Фізико-хімічні показники
Номер:
96499194ba424dd2a2c34edc9bcb1368
Дата опублікування:
08.06.2024 11:26
Опис:
Шановний замовник, в додатку 2 оголошення на підтвердження технічним та якісним характеристикам та іншим вимогам до предмета закупівлі вимагається надати: «Оригінал або засвідчена, відповідно до ДСТУ 4163:2020 - копія Протоколу дослідження (випробувань) чи експертного висновку про відповідність харчового продукту вимогам ДСТУ 4868:2007 «Риба заморожена. Технічні умови» зі змінами табл.1 п 5.3.20, табл.3 п.5.3.22, табл.4 п 5.3.23, п 5.3.24, п 5.3.25, 5.3.26. (в т.ч. за органолентичними, фізико-хімічними, мікробіологічними, радіологічними, токсикологічними та паразитологічними показниками), виданого державною акредитованою лабораторією, яка уповноважена проводити лабораторні дослідження (випробування) для цілей державного контролю.»
Слід зазначити, що поняття фізико-хімічних показників в ДСТУ 4868:2007 «Риба заморожена. Технічні умови» ВІДСУТНІ. Таблицею 1 п 5.3.20 передбачені органолептичні та фізичні показники якості замороженої риби.
Враховуючи вище викладене просимо внести відповідні зміни та виключити фізико-хімічні показники з технічних вимог до предмета закупівлі.
Відповідь:
Шановний, Учаснику, у вищевикладених технічних вимогах до предмету закупівлі Філе риби заморожене "Філе сома" зазначено, що воно має відповідати ДСТУ 4379:2005 «Філе рибне заморожене. Технічні умови», також слід зазначити що в табл. 1 п 5.3.5 визначено відповідність органолептичним та фізичним нормам і вимогам.
Дата відповіді:
08.06.2024 11:48