-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
« Кейтерингові послуги » (Послуги з організації постачання готової їжі для харчування пацієнтів стаціонару )
Завершена
5 037 840.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 25 189.20 UAH
мін. крок: 0.5% або 25 189.20 UAH
Період уточнення:
30.05.2024 16:38 - 09.06.2024 00:00
Відповідь надана
про огляд
Номер:
571e5de1f3c347568446c7d3c6c0fa99
Дата опублікування:
31.05.2024 16:35
Опис:
У складі тендерної пропозиції учасники повинні надати гарантійний лист про забезпечення можливості доступу представників замовника до огляду приміщень, де відбуватиметься приготування їжі та/або зберігатимуться продукти, з яких ця їжа буде готуватися, а також до транспортних засобів учасника – на викладених вище умовах.
На яких ВИЩЕ ВИКЛАДЕНИХ умовах ?
Відповідь:
Дякуємо за звернення, буде проаналізовано за необхідності будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
03.06.2024 15:12
Відповідь надана
щодо звітів про наглядовий аудит
Номер:
13e4cdd9565b49e6a1d4f5880f66b0d5
Дата опублікування:
31.05.2024 16:35
Опис:
1) В потенційного учасника наявні сертифікати ІСО, які не передбачають щорічне проходження аудиту. Просимо видалити вимоги про щорічний аудит.
2) Деталізуйте будь ласка мету встановлення вимоги надати сертифікат відповідності вимогам ДСТУ 4281:2004 так як виконавець послуг може НЕ БУТИ закладом ресторанного господарства. (потенційний учасник ним не є та сертифікату відповідного немає). Просимо видалити дану вимогу.
В інакшому випадку - вимоги ТД будуть оскаржені до АМКУ.
Відповідь:
Доброго дня! Дякуємо за звернення, буде проаналізовано за необхідності будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
03.06.2024 15:12
Відповідь надана
щодо доставки
Номер:
062ccd8e4d534848b555279d18a3bfcb
Дата опублікування:
31.05.2024 16:29
Опис:
Ви читали свою ТД?
відповідно до технічних вимог:
5. Термін надання послуг - 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок –8 год.30 хв; на обід – 12 год. 30 хв.; полуденок – 15-30; вечеря – 16 год. 30 хв. В окремих випадках строк доставки їжі може бути змінений за домовленістю сторін. Доставка їжі здійснюється також у вихідні, святкові та неробочі дні замовнику.
9. Термін надання послуг - 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок – 08 год. 30 хв; на обід – 12 год.30 хв.; - вечеря –16 год. 30 хв. В окремих випадках строк доставки їжі може бути змінений за домовленістю сторін.
п. 5 включає полуденок, п. 9 - ні.
Відповідь:
Дякуємо за звернення, буде проаналізовано за необхідності будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
03.06.2024 15:13
Відповідь надана
Щодо доставки
Номер:
9e7aa2f8c01f4e70807d41e53adb8429
Дата опублікування:
31.05.2024 16:27
Опис:
Ви вказуєте: 5. Термін надання послуг - 7 (сім) днів на тиждень у відповідності з графіком доставки безпосередньо транспортом Виконавця в терміни не пізніше: на сніданок –8 год.30 хв; на обід – 12 год. 30 хв.; полуденок – 15-30; вечеря – 16 год. 30 хв. Тобто ТРИ ПРИЙОМИ ІЖІ. Але в той же час пишете: 7. ...Доставка їжі має здійснюватися три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника.
Чому в п. 7 не відображена інформація про полуденок?
Відповідь:
Дякуємо за звернення, буде проаналізовано за необхідності будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
03.06.2024 15:13
Відповідь надана
Про аналогічний досвід
Номер:
f8c9b0188beb4fbc8a0e4423dcd67c90
Дата опублікування:
31.05.2024 16:25
Опис:
Аналогічним вважається договір щодо послуг з організації харчування для лікувально-профілактичних закладів. Просимо надати роз'яснення , що саме замовник розуміє під "лікувально-профілактичних закладів" із посиланням на норми законодаства.
Відповідь:
Дякуємо за звернення, буде проаналізовано за необхідності будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
03.06.2024 15:13