• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Послуги забезпечення лікувальним харчуванням стаціонарних хворих та організації його доставки згідно ДК 021:2015 код 55520000-1 Кейтерингові послуги

Торги не відбулися

24 425 519.30 UAH без ПДВ
мін. крок: 1% або 244 255.19 UAH
Період уточнення: 30.04.2024 11:32 - 05.05.2024 00:00
Відповідь надана

Аналогічний договір

Номер: 211198ab5fa5491ab16328b6d23f58bd
Дата опублікування: 02.05.2024 16:18
Опис: Шановний замовник! Чи можна надати аналогічний договір на послуги їдалень, замість кейтерингових?
Відповідь: Шановний Учаснику! Абзацом другим пп.3.1.1 таблиці розділу 1 Додатку 1 до тендерної документації процедури закупівлі визначено, що під аналогічним предмету закупівлі договором розуміється повністю виконаний (завершений) договір з надання послуг за групою кодів ДК 021:2015 55520000-1 Кейтерингові послуги (укладеного протягом 2021-2023 років), за змістом якого передбачено забезпечення щоденного приготування готової для споживання їжі на харчоблоці виконавця та постачання (доставку) за графіком замовника (не менше 3 разів на добу) за примірним тижневим циклічним меню на адресу замовника. Не може вважатись аналогічним договором такий, при якому не прослідковується повний цикл організації гарячого харчування, зокрема, разові та поодинокі договори на послуги з організації харчування під час проведення короткострокових заходів (фестивалів, свят, конкурсів, оглядів, концертів, виставок, конференцій, семінарів, тощо).
Дата відповіді: 03.05.2024 08:31
Відповідь надана

Надати інформацію

Номер: aa37c77c5ce8494e8a89803d148c2aa9
Дата опублікування: 30.04.2024 16:10
Опис: Шановний замовник! Пунктом 1.2 Додатку № 1 передбачено, що на підтвердження інформації стосовно наявності технологій, необхідних для надання послуг по предмету закупівлі, учасник повинен надати інформацію про патент або наявність ліцензії, або інший документ, що підтверджує право використання учасником зазначених технологій. Як називається документ, що підтверджує право використання учасником зазначених технологій? І яких технологій?
Відповідь: Шановний Учаснику! Розділом 1 Додатку 1 до тендерної документації процедури закупівлі визначено перелік документів та інформації для підтвердження відповідності учасника кваліфікаційним критеріям, визначеним у статті 16 Закону “Про публічні закупівлі”, зокрема, кваліфікаційного критерію - наявність в учасника процедури закупівлі обладнання, матеріально-технічної бази та технологій. Кол.3 таблиці розділу 1 Додатку 1 до тендерної документації процедури закупівлі містить вимоги до документів та інформації, які підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, зокрема, пп.1.1. визначено, що на підтвердження наявності обладнання, матеріально-технічної бази та технологій учасник процедури закупівлі має надати довідку за формою 1. Абзацом четвертим пп.1.2 таблиці розділу 1 Додатку 1 до тендерної документації процедури закупівлі зазначено, що на підтвердження відповідності вимогам, зазначеним у довідці за формою 1, учасник повинен надати відповідні документи у складі своєї тендерної пропозиції. Приміткою №3 Додатку 1 до тендерної документації процедури закупівлі визначено, що учасник не повинен вносити будь-які зміни до змісту форми, окрім заповнення полів форми, призначених для внесення інформації учасником. Вимоги по заповненню форми зазначені у примітках цього додатку тендерної документації. Форма 1 містить, зокрема, п.4 «Технології». П.4 форми 1 зазначено вимогу «Впровадження системи контролю програми постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу безпечних факторів та контролю у критичних точках.» та документ(-и) підтвердження відповідності вимогі, а саме учасник повинен надати: 1) акт інспектування територіального органу Держпродспоживслужби, складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 08.08.2019 №446 "Про затвердження форми акту, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР"), виданий на складські та виробничі приміщення не раніше 2023 року; 2) сертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів ISO 22000:2019, виданий акредитованою установою на ім’я учасника процедури закупівлі, дійсний на дату подання тендерної пропозиції, а також атестат акредитації зі сферою акредитації органу оцінювання, який видав вказаний сертифікат, акредитованого по категорії «виробництво харчових продуктів»; 3) сертифікат на систему управління якістю продукції ISO 9001:2015, виданий акредитованою установою на ім’я учасника процедури закупівлі, дійсний на дату подання тендерної пропозиції, а також атестат акредитації зі сферою акредитації органу оцінювання, який видав вказаний сертифікат, акредитованого по категорії «виробництво харчових продуктів»; 4) лист в довільній формі з описом технології впровадження учасником заходів запобігання забруднення навколишнього середовища; 5) сертифікат згідно ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління», що виданий акредитованим органом сертифікації, а також атестат акредитації зі сферою акредитації органу оцінювання, який видав вказаний сертифікат, акредитованого по категорії «виробництво харчових продуктів»; 6) наказ про призначення групи безпечності харчових продуктів та положення про групу безпечності харчових продуктів.
Дата відповіді: 02.05.2024 10:45