• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

«Код ДК 021:2015:15540000-5 Сирні продукти “Сир твердий, без добавок”»

Торги не відбулися

1 778 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 8 890.00 UAH
Період уточнення: 13.03.2024 22:50 - 12.06.2024 00:00
Відповідь надана

Щодо приведення тех вимог до відповідності.

Номер: 0796896b74a84d36a6b8562de28bf24c
Дата опублікування: 19.03.2024 09:40
Опис: Напевно, решта лікарень в Україні людей не лікують, бо у них вимога на поставку сиру з 50 % жирності. Робіть зміни, ще є час. Завтра інформація про цю закупівлю пошириться інтернетом.
Відповідь: Будуть внесені відповідні зміни до Тендерної Документації
Дата відповіді: 19.03.2024 18:35
Відповідь надана

в технічних вимогах картопля

Номер: e4dca8109d20462a9913b759ee823b9d
Дата опублікування: 18.03.2024 23:30
Опис: Прошу внести зміни в технічні умови
Відповідь: Будуть внесені відповідні зміни до Тендерної Документації
Дата відповіді: 19.03.2024 18:36
Відповідь надана

Знахабніли.

Номер: 6f651dc7b5474160aabcacd0bb9d8de4
Дата опублікування: 16.03.2024 22:28
Опис: Знахабніли. В країні війна, люди віддають останнє, помирають на полі бою, а лікарня вимагає жирність не 50 % по ДСТУ як усі а 52 %. Щоб приймав участь лише свій постачальник. Виставлю інфу в мережі.
Відповідь: Шановний учаснику! Дякуємо за питання. Повідомляємо, що згідно Додаток 2 до Порядку організації системи лікувального харчування хворих у закладах охорони здоров'я (пункт 1.3) Наказу МОЗ України №931 від 29.10.2013 "Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні" відповідно до Норми харчування на одного хворого на день у загальних відділеннях (терапевтичні, хірургічні відділення) ТАБЛИЦЯ 1, Заклади охорони здоров'я повинні забезпечувати добові норми Енергетичної цінності та співвідношення БЖВ в межах встановлених в даному Наказі. Відповідно до вище зазначеного Наказу мінімально добова норма жирів в залежності від харчового статусу пацієнта (гіпотрофія, нормотрофія, гіпертрофія) повинні становити від 57,6 г. до 69 г. Для задоволення даної норми з урахуванням інших продуктів харчування, мінімальний відсоток жирності продукту який вимагається Замовником в даній закупівлі становить не менше 52%. Також відповідно до ч. 3 ст. 22 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922–VІІІ від 25.12.2015 р. тендерна документація може містити також іншу інформацію відповідно до законодавства, яку замовник вважає за необхідне до неї включити. Разом з тим під час здійснення закупівель Замовник може використовувати: нормативно-правові акти, стандарти тощо, що не суперечить нормам Закону. Наголошуємо, зазначена технічна характеристика предмету закупівлі встановлена з метою задоволення норм передбачених в Наказі МОЗ України №931 від 29.10.2013 "Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні" Отож  з вище описаної інформації, не зрозуміло, яким чином дана вимога є дискримінаційною та порушує положення Закону України «Про публічні закупівлі», якщо дана вимога стосується усіх учасників та процес проведення процедури відкритих торгів з особливостями також залишається однаковим для усіх учасників.
Дата відповіді: 18.03.2024 13:16