-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (Яловичина/телятина охолоджена, свинина нежирна охолоджена, філе куряче охолоджене)
Завершена
220 400.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 102.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 102.00 UAH
Період уточнення:
01.02.2024 20:36 - 09.02.2024 00:00
Відповідь надана
Технічні вимоги
Номер:
6f9f917d1a0448c8822d9b8adedd7e79
Дата опублікування:
05.02.2024 17:54
Опис:
Шановний Замовнику, звертаємо вашу увагу, що ДСТУ ISO 22000:2007( ISO 22000:2005, IDT) “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу”), який ви вимагаєте, втратив чинність 01.07.2021р. на підставі Наказ від 02.04.2007 № 72 Про затвердження національного стандарту України. Новий документ:
ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT). Просимо внести зміни і усунути дану помилку, або вилучити дану вимогу. Дякую.
Відповідь:
Шановний учаснику. З приводу вашого питання будуть внесені відповідні зміни
Дата відповіді:
07.02.2024 17:12