-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
Четвертина тушки курчати бройлери охолоджена
М’ясо куряче повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. На кожній упаковці повинна бути наклейка, етикетка з чинною нормативною документацією. Маркування містить: назву, вид, ґатунок, склад продукту, харчові добавки, якщо користуються в виробництві, назву країни, масу, дату, умови зберігання, кінцеву дату споживання, штрих-код продукції, місцезнаходження підприємства.
Пропозиції розглянуті
період кваліфікації завершився 2 686 днів назад
30 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 150.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 150.00 UAH
Період уточнення:
22.05.2018 11:32 - 25.05.2018 10:55
Звернень немає. Звернення не може бути заданим