• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП
  • 1

Кейтерингові послуги ( Послуги з організації постачання готової їжі для харчування пацієнтів стаціонару)

Завершена

3 100 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 15 500.00 UAH
Період уточнення: 11.01.2024 15:20 - 12.02.2024 00:00
Відповідь надана

строк дії договору про закупівлю

Номер: 48f61407a016486e9fd2ca9269e0a9bc
Дата опублікування: 10.02.2024 13:08
Опис: Шаоновний замовнику, у вашому проекті договору строку дії - до 31.12.2023. Внесіть зміни, будь ласка, це ж істотна умова.
Відповідь: Дякую! Буде внесено зміни до Тендерної документації.
Дата відповіді: 10.02.2024 16:30
Відповідь надана

про помилки в меню

Номер: 46b7a4ca845840d3916d5d9ea8910d3f
Дата опублікування: 25.01.2024 16:57
Опис: шановний Замовнику! повторно прошу внести зміни до меню та виправити помилки 1. Понеділок обід для 16 дієти дітям (віком 7-10р. та 11-18р.) не вистачає -першої страви - супу. 2. Вівторок обід для дієти 16 дітям (віком 7-10р. та 11-18р. ) не проставлена грамовка на супи. 3. П'ятниця сніданок, "Сир м'який протертий" для дітей віком 11-18 років не стоїть грамовка страви. 4. П'ятниця дієта В2 - завищена грамовка для перших страв(в порівнянні з іншими днями) дітям віком 7-10р, 11-18р. 5. Субота обід для дієти В3 відсутня грамовка на супи. 6. Неділя вечеря для дієти В3 відсутня грамовка на гарнір.
Відповідь: Будуть внесені відповідні зміни до тендерної Документації.
Дата відповіді: 26.01.2024 16:30
Відповідь надана

усуньте дискримінаційну умову

Номер: 6cdc60f6e0e441e0bb86a71bfaec062e
Дата опублікування: 17.01.2024 18:36
Опис: Шановний замовнику! Тендерною документацією передбачено, що «…для підтвердження відповідності послуг вимогам законодавства, Учасники мають надати у складі своїх пропозицій результат санітарно-мікробіологічного дослідження (виданий Учаснику), мета дослідження – ГОСТ 30390-95. У вказаному результаті серед найменування зразків повинно бути вказано не менше трьох страв. Вказаний результат може бути наданий на будь-які страви, не обмежуючись меню». Звертаємо увагу, що згідно з усталеною практикою АМКУ замовники зобов’язані надати учасникам можливість підтвердження відповідності їх продукції/орбіт/послуг альтернативним еквівалентним вимогам. У даному випадку такі альтернативні вимоги встановлені ГОСТ 30518-97 . У зв’язку з викладеним просимо внести зміни до тендерної документації, установивши як мету дослідження альтернативний документ - ГОСТ 30518-97. У протилежному випадку вимушені будемо звертатися до Органу оскарження.
Відповідь: Шановний учасник! Будуть внесені зміни до Тендерної документації.
Дата відповіді: 19.01.2024 12:04
Відповідь надана

дискримінація в закупівлі

Номер: eebc7595601f43bf9a970f87d4a4055c
Дата опублікування: 17.01.2024 18:36
Опис: Шановний замовнику! Вимога про наявність окремого складського приміщення і тим більше – про його реєстрацію як потужності носить дискримінаційний характер, що вже не раз підтверджено практикою Органу оскарження. Ви замовляєте не послуги складського зберігання, а послуги приготування їжі. Тож просимо вилучити з тендерної документації вимогу про підтвердження наявності «…складського приміщень для зберігання продуктів харчування … (на підтвердження інформації, зазначеної в довідці, учасник повинен надати відповідні правовстановлюючі документи та документи про реєстрацію потужностей операторів ринку харчових продуктів на складське … приміщення, а саме надати: копії наказів або листів Держпродспоживслужби про внесення до реєстру потужностей на зберігання та реалізацію харчовими продуктами)».
Відповідь: Шановний учасник. Замовником не вимагається окремого складського приміщення, але вимагається реєстрація потужності для зберігання продуктів харчування (враховуючи, що неможливо приготувати їжу без організації зберігання продуктів харчування). У відповідності до п. 55 ст. 1 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» «55) оператор ринку харчових продуктів (далі - оператор ринку) - суб’єкт господарювання, який провадить діяльність з метою або без мети отримання прибутку та в управлінні якого перебувають потужності, на яких здійснюється первинне виробництво, виробництво, реалізація та/або обіг харчових продуктів та/або інших об’єктів санітарних заходів, і який відповідає за виконання вимог цього Закону та законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів. До операторів ринку належать фізичні особи, якщо вони провадять діяльність з метою або без мети отримання прибутку та займаються виробництвом та/або обігом харчових продуктів або інших об’єктів санітарних заходів. Оператором ринку також вважається агропродовольчий ринок» Згідно з п. 4 ст. 20. «Обов’язки операторів ринку 4) реєструвати потужності у випадках, передбачених цим Законом. Згідно з п. 8 ст. 20 «8. Операторам ринку забороняється здійснювати обіг харчових продуктів, отриманих з потужностей, що не пройшли державної реєстрації або не отримали експлуатаційного дозволу відповідно до цього Закону, та/або використовувати такі харчові продукти у виробництві інших харчових продуктів.» Законом не забороняється реєструвати за одною адресою потужніть з виробництва та зберігання харчових продуктів.
Дата відповіді: 18.01.2024 16:58
Відповідь надана

дискримінаційна умова

Номер: 9c95b2b85a5a4d14818821fa9d4fa337
Дата опублікування: 17.01.2024 18:35
Опис: Шановний замовнику! Просимо усунути дискримінаційну вимогу, а саме: «…надати у складі пропозиції документ про освіту технолога, саме диплом за спеціальністю «Технологія і організація громадського харчування», з кваліфікацією інженера-технолога….». Звертаємо вашу увагу, що така вимога вже визнавалася дискримінаційною рішеннями Органу оскарження у 4(!) закупівлях: №174 -р/пк-пз від 03.01.2024 (UA-2023-12-18-017839-a), № 313-р/пк-пзвід 05.01.2024 (UA-2023-12-21-015536-a), № 385-р/пк-пз від 08.01.2024 (UA-2023-12-22-008050-a) та № 195-р/пк-пз від 03.01.2024 (UA-2023-12-19-015608-a). Застерігаємо вам не повторювати чужих помилок та виключити з тендерної документації завідомо дискримінаційні вимоги, оскарження яких неминуче загальмує ваш закупівельний процес.
Відповідь: Шановний учаснику! Замовником вимагається надати документ про освіту технолога виходячи з того, що сама посада технолога не передбачає певних знань або кваліфікації. Замовник вимагає підтвердити, що на посаду технолога учасниками призначено співробітника, який має профільну вищу освіту. З урахуванням того, що послуга з організації харчування у тому числі хворих дітей, породіль, вимагає професійних навичок у складанні меню з дієт, технологічних карт, тощо, - вважаємо, що наша вимога не є дискримінаційною. Уважно вивчивши ваші посилання на рішення АМКУ, змушені констатувати, що в даному випадку ви вдалися до маніпулювання - щодо закупівлі UA-2023-12-18-017839-a суперечка стосувалася назви посади спеціаліста, а не вимоги наявності в штаті спеціаліста. Щодо решти закупівель засідання АМКУ відбудеться лише 24 січня 2024 року та рішення щодо них не винесено. Вважаємо що будь-який сумлінний учасник, який має досвід організації харчування, у тому числі хворих дітей, повинен мати у своєму штаті технолога з вищою освітою.
Дата відповіді: 18.01.2024 16:57
Відповідь надана

про меню (трьохразове чи чотирьох?)

Номер: 85c4d3f521fd4a1a8f2ef141d3146b6c
Дата опублікування: 17.01.2024 12:29
Опис: 13.Для підтвердження відповідності послуг вимогам тендерної документації, Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 7 (сім) днів для стаціонарних пацієнтів з чотирьох разовим харчуванням (сніданок, обід та вечеря), з урахуванням вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення організації лікувального харчування та роботи дієтичної системи в Україні». з чотирьох разовим харчуванням (сніданок, обід та вечеря), яким має бути четвертий прийом їжі: сніданок 2 чи підвечірок? прошу підкоригувати вимогу для уникнення неточності
Відповідь: Шановний учасник! Будуть внесені відповідні зміни до Тендерної документації.
Дата відповіді: 18.01.2024 17:04
Відповідь надана

про помилки в меню

Номер: c8fdfa756f8046cfb1c96344f361a8b3
Дата опублікування: 16.01.2024 17:58
Опис: 1. В меню є розділення на 4 дієти, але в специфікації лише на 2 дієти. Чи потрібно включати В2 та В3 до 15 дієти в одну? 2. по всім дням на сніданок та вечерю стоїть по дві каші для дітей до 1року, на обід по дві другі страви, а по дієтах не указані-не розділені. як треба указувати розділення по дієтах ? 3. Понеділок - обід для 16 дієти відсутня перша страва (діти 7-10 років та 11-18р.). Вкажіть грамовку де відсутні страви! 4. Сніданок та вечеря Хліб житньо-пшеничний для однієї вікової категорії різна грамовка хлібу ( 3-6 років для дієти 15 20грам глібу а для 16 дієти 30грам) і для 11-18р 15 дієта 30грам а 16 50грам. Чи вірно указані значення? Чи потрібен хліб для дієт В2 та В3? 5. Відсутня перша страва у вівторок віком з 7-10 та 11-18 років, та у суботу для дієти В3, поставте вагу страви! 6. Неділя обід Пудинг м'ясний та Пюре картопляне з молоком і вершковим маслом ставити розраховано тільки для 16 дієти? Тоді стороння грамовка стоїть для 15 дієти 7. Відсутня грамовка гарніру на обіді неділя для 16 дієти. шановний замовнику, дуже прошу внести зміни до меню
Відповідь: Шановний учасник! Буде внесено відповідні зміни до Тендерної документації.
Дата відповіді: 18.01.2024 17:03