-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 1
Хліб з пшеничного борошна в/г (код ДК 021:2015 15811100-7); Хліб житньо-пшеничний ( код ДК 021:2015 15811100-7); Куліч пасхальний (код ДК 021:2015 15812100-4)
Завершена
641 250.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 206.25 UAH
мін. крок: 0.5% або 3 206.25 UAH
Період уточнення:
08.01.2024 13:59 - 17.01.2024 00:00
Відповідь надана
Досвід роботи в учасника
Номер:
ce3dc44bccae4b179650270a238943a9
Дата опублікування:
16.01.2024 19:05
Опис:
Для виконання кваліфікаційних вимог тендерної документації учасник планує залучати працівників за цивільно-правовими угодами, однак, для таких учасників ви встановлюєте дискримінаційну умову відносно надання інформації про досвід роботи саме у учасника, таким чином ви зменшуєте коло потенційних учасників.
Прошу внести відповідні зміни.
Відповідь:
Шановний Учасник!
Замовник діє виключно в межах Закону "Про публічні закупівлі", з урахуванням Особливостей, та кваліфікаційний критерій, згідно статті 16 мистить наступну вимогу: наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Тому Замовником не висуваються будбь які дискримінаційні умови, що зменшують коло потенційних учасників.
Дякуємо за запитання.
Дата відповіді:
17.01.2024 18:23
Відповідь надана
КЕП та УЕП
Номер:
465c6034509945769c6bd759b560001e
Дата опублікування:
16.01.2024 18:52
Опис:
Прошу надати пояснення чому відповідно до п.1.3. тендерної документації електронні документи необхідно підписувати саме кваліфікованим електронним підписом? Чим вас не влаштовує удосконалений підпис?
Просимо внести відповідні зміни до тендерної документації.
Відповідь:
Шановний Учаснику!
Під час використання електронної системи закупівель з метою подання тендерних пропозицій та їх оцінки документи та дані створюються та подаються з урахуванням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги», тобто тендерна пропозиція у будь-якому випадку повинна містити накладений кваліфікований електронний підпис або удосконалений електронний підпис, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису особи (далі КЕП), яка має повноваження щодо підпису документів тендерної пропозиції.
Дякуємо за запитання.
Дата відповіді:
17.01.2024 18:26
Відповідь надана
Питання - 2
Номер:
1155ac893f164494ba3701d036f5bd8d
Дата опублікування:
08.01.2024 18:44
Опис:
Просимо надати роз'яснення:
Чому ви звужуєте коло потенційних учасників наступною вимогою:
"Сертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018) та Сертифікат на систему екологічного управління ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015), видані на імя учасника процедури закупівлі, подаються в складі тендерної пропозиції.", чому зазначені сертифікати повинні бути видані тільки на ім'я учасника?
Тобто в вашій закупівлі не може прийняти участь учасники які здійснюють тільки оптову торгівлю продуктами харчування, оскільки в них відсутні потужності на яких впроваджуються вищезазначені системи.
Просимо прибрати таку умову з тендерної документації.
Відповідь:
Доброго дня!
Замовником будуть внесені відповідні зміни до тендерної документації, з подовженням кінцевого строку подання пропозицій.
Дякуємо за запитання.
Дата відповіді:
11.01.2024 17:26
Відповідь надана
Питання - 1
Номер:
6c0411919a6c4cdd8ebd32e7822aca7b
Дата опублікування:
08.01.2024 18:31
Опис:
Просимо надати роз'яснення:
З якою метою ви звужуєте коло учасників закупівлі?
В ТД ви встановлюєте, що якість запропонованого товару підтверджується посвідченням якості (або декларація виробника)* (відповідно до Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»), висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи* (копії, завірені печаткою та підписом посадової особи, подаються в складі тендерної пропозиції). *- При поставці товару надаються дійсні на дату постачання товару документи.
По-перше, на сьогодні відсутній Закон з назвою - Про безпечність та якість харчових продуктів. По-друге, висновок Державної санітарно-епідеміологічної експертизи для продуктів харчування не є обов'язковими!
Отже, ви звужуєте коло учасників, які можуть прийняти участь у закупівлі.
Чому ви вимагаєте в ТД саме документи, які не є обов'язковими?
У зв'язку з наведеними підставами просимо прибрати дискримінаційні умови шляхом внесення відповідних змін до ТД.
Відповідь:
Доброго дня!
Замовником будуть внесені відповідні зміни до тендерної документації, з подовженням кінцевого строку подання пропозицій.
Дякуємо за запитання.
Дата відповіді:
11.01.2024 17:26