• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М'якоть без кістки свинна, охолоджена (код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина); Фарш свинячий (крупного помелу), охолоджений; (код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина); Окіст кур’ячий, заморожений (код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина ) (код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)

Завершена

284 260.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 421.30 UAH
Період уточнення: 02.01.2024 12:25 - 07.01.2024 00:00
Відповідь надана

фарш свинячий

Номер: 37c90e904d5743ab9b679ed41aec28c3
Дата опублікування: 02.01.2024 20:59
Опис: Шановний Замовнику. Фарш свинячий відноситься до ДК15130000-8 - М’ясопродукти, і аж ніяк до коду 1511 - мясо. Просимо внести зміни в тендерну документацію , щоби у майбутньому договір не визнався нікчемним
Відповідь: Відповідно до пункту 15 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (далі - Особливості), замовник визначає предмет закупівлі відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) та Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 15.04.2020 № 708 (далі - Порядок № 708). Цей Порядок встановлює правила визначення предмета закупівлі з використанням показників цифр ДК 021:2015 та розглядає особливості визначення предмета закупівлі для окремих товарів, робіт і послуг. Предмет закупівлі замовник визначає самостійно з дотриманням вимог Порядку № 708. Окрім того, враховуються особливості визначення предмета закупівлі для конкретних товарів, робіт і послуг відповідно до «Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі», затвердженого наказом Мінекономіки від 11.06.2020 № 1082 (далі - Порядок № 1028). З огляду на вимоги Порядку№ 1082 -необхідно в електронній системі закупівель деталізувати за п’ятим – восьмим знаком предмет закупівель, що було визначено за четвертим знаком, оскільки замовник зобов’язаний під час унесення інформації щодо предмета закупівлі в окремих електронних полях зазначати інформацію щодо назви товару чи послуги кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі; коду товару чи послуги, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі. Предмет закупівлі «Фарш свинячий» не має відповідного коду в ієрархічній структурі Єдиного закупівельного словника, тому замовником було прийняте рішення обрати код ДК який найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі «Фарш свинячий (крупного помелу), охолоджений - код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина».
Дата відповіді: 04.01.2024 14:41