• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М'ясо свинини свіже чи охолоджене (без кості); Філе куряче свіже чи охолоджене

Згідно умов цієї процедури закупівлі тендерною документацією вважається сукупність інформації у вигляді заповнених електронних полів в розділі "Тендерна документація" та прикріпленого текстового документу "ТЕНДЕРНА ДОКУМЕНТАЦІЯ_МЯСО", що містить всю іншу інформацію, передбачену згідно ст. 22 Закону. З урахуванням обсягу фінансування видатків замовника до розгляду не приймається тендерна пропозиція, ціна якої є вищою ніж очікувана вартість предмета закупівлі, визначена замовником в оголошенні про проведення цих відкритих торгів.

Завершена

166 450.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 664.50 UAH
Період уточнення: 28.12.2023 14:22 - 06.01.2024 00:00
Відповідь надана

Внесення змін до ТД

Номер: 7ca81798d5ea444fb3c867ef65c776e9
Дата опублікування: 01.01.2024 14:13
Опис: Доброго дня, шановний Замовнику. Підскажіть, будь ласка, в якому саме пункті проекту договору, згідно Вашої відповіді, прописані вимоги до товару та автотранспортних засобів? В тому проекті договору, який є в цій тендерній документації НЕМАЄ ніяких вимог взагалі. Також, звертаю Вашу увагу, що Постачальник зобов'язаний з кожною партією товару передавати документи, що засвідчують якість товару. Прошу внести зміни до тендерної долкументації. Дякую.
Відповідь: Доброго дня шановний Учасник, вимоги до способу постачання товару та автотранспортних засобів яким повинен постачатися товар оприлюднено в підпункті 2.1 пункту 2 додатку 2 до проекту договору "Технічні вимоги до Продукції ".
Дата відповіді: 02.01.2024 15:56
Відповідь надана

Автотранспорт, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування

Номер: fed324f4b927447d8dacacb7c28be605
Дата опублікування: 28.12.2023 23:58
Опис: Шановний Замовнику, згідно Додатку № 2 поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення охолоджених (заморожених) продуктів харчування. А як Ви впевнитися, що в учасника є саме такий транспорт, якщо не вимагаєте надати в тендерній пропозиції ніяких документів? Також в учасника ПОВИНЕН бути експлуатаційний дозвіл, якщо він постачає товари тваринного походження, він тоже Вам не потрібен? Зверніться по Держпродспоживслужби за роз'ясненнями, Вам підскажуть, які документи повинні мати учасники закупівель.
Відповідь: Доброго дня шановний Учасник. При закупівлі товару згідно п. 48 Особливостей «Під час здійснення закупівлі товарів замовник може не застосовувати до учасників процедури закупівлі кваліфікаційні критерії, визначені статтею 16 Закону» про, що зазначено в підпункті 2.1. пункту 2 «Кваліфікаційні критерії відповідно до статті 16 Закону, підстави, встановлені згідно п. 47 Особливостей, та інформація про спосіб підтвердження відповідності учасників установленим критеріям і вимогам згідно із законодавством» розділу Тендерної документації. Всі вимоги до товару та вимоги до його постачання, який буде безпосередньо постачатися Замовнику зазначені в додатку № 1 до тендерної документації «Проєкт договору про закупівлю та порядок змін умов договору про закупівлю». При невідповідності товару або способу його постачання ( в тому числі вимоги до автомобіля яким буде постачатися даний товар та працівників Учасника які будуть безпосередньо задіяні при його постачанні) Замовник може не приймати даний товар та вчиняти дії передбачені проектом договору.
Дата відповіді: 01.01.2024 12:18
Відповідь надана

Ящики з гофрованого картону дно і стінки яких застеляються поліетиленом вагою по 5 – 10 кг.

Номер: 7b389b564a394ec6b4bce804db27393f
Дата опублікування: 28.12.2023 23:50
Опис: Шановний Замовнику, підскажіть, будь ласка, який виробник фасує м'ясо в ящики з гофрованого картону дно і стінки яких застеляються поліетиленом?
Відповідь: Доброго дня шановний Учаснику. Дякуємо за запитання. Відповідні зміни 02.01.2024р. будуть внесені до тендерної документації.
Дата відповіді: 01.01.2024 12:17
Відповідь надана

ДСТУ 7158:2010

Номер: eed5dcd0836c46e6b29d46f52f0a8208
Дата опублікування: 28.12.2023 23:42
Опис: Шановний Замовнику, Вам дійсно потрібна свинина згідно ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови? Цей стандарт поширюється на свинину в тушах і півтушах, яка призначена для реалізації через роздрібну торгівлю, для закладів ресторанного господарства та для промислового переробляння на харчові потреби. Вам потрібна свинина в тушах і півтушах? Далі Вам потрібне м'ясо вищої категорії (без кісток). Свинину в тушах і півтушах за якістю підрозділяють на п'ять категорій: І, ІІ, ІІІ, ІV та V, немає вищої чи нижчої катергорії. Якщо мова йде про ДСТУ 4590:2006 "Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови", то класифікація м'яса свинини така: Залежно від технології виробництва, виду та призначеності використання випускають такі напівфабрикати: м’якушеві: Для запікання; Для натуральних відбивних котлет; Свинина для тушкування. м’ясокісткові: Грудинка для домашньої кулінарії; Для готування перших страв. Напівфабрикати виробляють порційними або ваговими: м’якушеві — з парної або охолодженої сировини; м’ясокісткові — з охолодженої сировини. Внесіть, будь ласка, зміни до технічної характеристики, яке саме м'ясо свинини Вам потрібне.
Відповідь: Доброго дня шановний Учаснику. Дякуємо за запитання. Відповідні зміни 02.01.2024р. будуть внесені до тендерної документації.
Дата відповіді: 01.01.2024 12:17