• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Капуста білокачанна, капуста, морква, буряк, цибуля, банан, апельсин, яблука, слива, персик, черешня, лимон, перець болгарський, капуста рання, огірки свіжі, помідори свіжі, кабачки свіжі, баклажани, грецькі горіхи

Торги не відбулися

209 550.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 047.75 UAH
Період уточнення: 21.12.2023 14:20 - 26.12.2023 00:00
Відповідь надана

P.S.

Номер: 5d7441ed460b4410a16604a78b2468c5
Дата опублікування: 22.12.2023 18:06
Опис: Внесіть, будь ласка, зміни до тендерної документації, щоб ми на Святвечір не писали скаргу, а ви на Новий рік не давали пояснення по суті цієї скарги. Тим паче, дані вимоги є явно дискримінаційними і ніяк не впливаються на якість товару, що закуповується.
Відповідь: Доброго дня, в тендерну документацію буду тьвнесені зміни.
Дата відповіді: 23.12.2023 10:40
Відповідь надана

Запитання

Номер: f0507435214d4cae86b415ba9fcda4fd
Дата опублікування: 22.12.2023 18:00
Опис: Добрий вечір. Вимогами технічного завдання від учасників вимагаєтсья надання: 1) скан-копію оригіналу акту Держпродспоживслужби складених за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти, який складений за результатами проведення перевірки Виробника та/або постачальника (дистриб’ютора або імпортера) запропонованого Учасником товару, за формою згідно Наказу Мінекономіки України від 21.01.2022 № 143-22. Контроль (інспектування) повинен бути здійснений щодо виду господарської діяльності, який стосується групи або класу ДК 009:2010 КВЕД, що охоплює група 10.1 або . Як це відноситься до предмета закупівлі, якщо згідно КВЕД-2010: Група 10.1 - Виробництво м'яса та м'ясних продуктів, що ніяк не відноситься до предмету закупівлі? 2) скан-копію оригіналу акта Держпродспоживслужби, складених за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP щодо перевірки Виробника запропонованого Учасником товару. Контроль повинен бути здійснений щодо виду господарської діяльності, який стосується групи або класу ДК 009:2010 КВЕД, що охоплює група 01.1 та/або 01.2 та/або 46.3. Система HACCP є необхідною для впровадження, насамперед, у закладах громадського харчування та закладах освіти, які надають послуги з харчування. Це стосується операторів, що займаються зберіганням, фасуванням та упаковкою вже готової харчової продукції. При цьому впровадження НАССР НЕ ОБОВ’ЯЗКОВЕ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ПЕРВИННОЇ ПРОДУКЦІЇ. Аналогічну позицію займає АМКУ у рошінні 26.12.2022 №7709.pdf. Прошу внести зміни до тендерної документації і прибрати дискримінаційні вимоги під певного учасника, оскільки скарга до Антимонопольного комітету затягне строк проведення процедури закупівлі.
Відповідь: Доброго дня, в тендерну документацію будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 23.12.2023 10:40