• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

«Послуги з організації харчування підопічних» код ДК 021:2015 –55510000-8 – Послуги їдалень

Торги відмінено

9 003 600.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 45 018.00 UAH
Період уточнення: 19.12.2023 15:12 - 02.03.2024 00:00
Відповідь надана

Щодо меню

Номер: fad9a016cc0a4e1798fb93cedbc542ee
Дата опублікування: 26.02.2024 17:33
Опис: 1.Четверг - вечеря - яйце стоїть вага готового 10грам, чи це не помилка? Замала вага для порції Може краще поставити 1шт і чи можемо самі змінити показник? 2.Вівторок - сніданок - "Суп картопляний з фрикадельками" 400/50г та 400/40 г, хоча в інший день тільки 400/40г, чи це не помилка в показниках? 3. Чи можна на указані дієти додавати цукор? Наприклад в напоях та стравах Також просимо повідомити, чи є якісь інші заборони в харчових продуктах (наприклад томатна паста, оцет)?
Відповідь: 1. Яйце вказано не 10 грам а 20, ні це не помилка, краще залишити показник таким. 2. Ні це не помилка в показниках, документація вірна. 3. Всі норми мають забезпечуватись відповідно до законодавчих актів вказаних в пункті "Технічні вимоги до предмета закупівлі", а саме Постанова Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 р. № 324, Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2013 № 144(саме тут описані норми щодо дієтичного харчування) та інших відповідно до Тендерної документації.
Дата відповіді: 29.02.2024 17:45