• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП
  • 3

Послуги із забезпечення харчуванням за нормою № 1 (загальновійськова) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426

Торги не відбулися

30 818 188.20 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 154 091.00 UAH
Період уточнення: 19.12.2023 14:45 - 25.12.2023 12:00
Відповідь надана

щодо забезпечення

Номер: 5bce720235294f738f59f346b4a70519
Дата опублікування: 22.12.2023 19:27
Опис: В ТД в підставі неповернення забезпечення ви пропустили пункт із Наказу № 2628, а саме - ненадання документів переможця. Перевірте наведену форму
Відповідь: Шановний Учасник! Відповідно до частини 3 статті 25 ЗУ "Про Публічні закупівлі", даний пункт застосовується до процедур закупівель, що визначені в частині 1 статті 13 даного Закону.
Дата відповіді: 25.12.2023 09:23
Відповідь надана

Щодо Проєкту договору

Номер: a2b6bbb920b042a482b8c7234ac2b076
Дата опублікування: 21.12.2023 17:45
Опис: Шановний Замовнику! Згідно Додатку 4 Проєкт Договору, ЗАМОВНИК ЗОБОВ*ЯЗАНИЙ п. 6.1.5. «Замовник забезпечує Виконавця необхідним технічними засобами, обладнанням, господарським інвентарем, кухонним та столовим посудом необхідним для надання послуг з харчування згідно встановлених нормативними документами норм, з оформленням акту-прийому передачі.»; п.6.3.6. «Забезпечити Виконавця рухомим та нерухомим майном, необхідним для надання Послуг відповідно до вимог чинного законодавства.» Це означає, що все обладнання та інвентар для виконання умов договору, Виконавцю надає Замовник? П. 6.3.4. Представники Замовника зобов’язані: Три рази на місяць (станом на 10, 20 і останнє число місяця) складати у трьох примірниках зведені акти приймання наданих Послуг, (перший примірник – Замовнику, другий – Виконавцю, третій – Представнику Замовника). Тобто, Акти приймання наданих послуг складає Замовник?
Відповідь: Шановний Учасник ! Під обладнанням та інвентарем, мається на увазі термоса та гастроємності. Обладнання для приготування їжі Замовником не передається. Акти приймання наданих послуг складає Замовник та надсилає Учаснику (Виконавцю)
Дата відповіді: 22.12.2023 10:27
Відповідь надана

Щодо технічного завдання

Номер: 56ccb6f0dc204fa389f610647c278a44
Дата опублікування: 21.12.2023 17:45
Опис: Шановний Замовнику! Згідно Додатку 2, п. 1.9. «Згідно накладних на отримання готової їжі відповідно виходу страв» На 57 адрес накладні? п.5.цього ж Додатку , «- щоденно забираються залишки (відходи) їжі під час харчування особового складу» . Це що, на 57 адресах забрати відходи? В машину з їжею? Чи додатково ще враховувати авто для збору відходів?
Відповідь: Шановний Учасник ! Накладні на отримання готової їжі відповідно виходу страв надаються за адресою вул. Євгена Коновальця. Щоденно забираються залишки (відходи) їжі під час харчування особового складу за адресою вул. Євгена Коновальця.
Дата відповіді: 22.12.2023 10:26
Відповідь надана

щодо одноразового посуду

Номер: 722746d7b737473aaa230c648c13aebf
Дата опублікування: 21.12.2023 17:44
Опис: Шановний Замовнику! Згідно Додатку 2, абзац 11: Учасник у складі пропозиції надає наступні документи: належним чином засвідчена копія висновку санітарно-епідеміологічної експертизи на споживчу тару (одноразовий посуд (контейнери)). Просимо внести зміни до ТД, адже споживча тара може бути і лоток з кришкою (одноразовий), і ланч-бокс і т.д. Вимога (контейнери), значно звужує коло потенційних Учасників.
Відповідь: Шановний Учасник ! Замовник не встановлює конкретної вимоги щодо надання у складі пропозиції висновку санітарно-епідеміологічної експертизи на контейнери. Під вимогою розуміється надання у складі пропозиції висновків санітарно-епідеміологічної експертизи на споживчу тару, що буде використовуватись для надання послуг, а саме одноразовий посуд, одноразові контейнера та ін.
Дата відповіді: 22.12.2023 10:26
Відповідь надана

Щодо переліку страв

Номер: 472a4ac2ca0e4a4b92a96d4fa66e032b
Дата опублікування: 21.12.2023 17:14
Опис: Шановний Замовнику! Згідно, постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426 норма 1, на яку ви посилаєтесь у ТД, прописано масло 30г, сир 20г, джем 20г, тощо. Чи має право Виконавець додавати ці продукти в страви, чи потрібно їх доставляти порційно в окремому пакуванні на кожного військовослужбовця? Просимо надати чітку відповідь, оскільки це суттєво впливає на формування ціни.
Відповідь: Шановний Учасник ! Транспортування їжі здійснюється порційно в окремому пакуванні на кожного військовослужбовця.
Дата відповіді: 22.12.2023 10:26
Відповідь надана

Щодо місця поставки

Номер: 0695aaf03acc4845b9e60675b25371dd
Дата опублікування: 21.12.2023 17:03
Опис: Шановний, Замовнику! Просимо надати роз'яснення, щодо п.1.6. Місце поставки, Додатку 2. Тобто, Виконавець повинен, майже одночасно (не більше двох годин), доставити харчування на 57 адрес? За даними карти без урахування номеру будинку, це близько 180-200 км на сніданок, 180-200 км на обід і 180-200 км на вечерю? і це без урахування дороги від місця виробництва до першого об'єкту. Ми правильно розуміємо тендерну документацію? Ближче в Одесу доставити.
Відповідь: Шановний Учасник ! Виконавець здійснює транспортування їжі в одноразовому посуді три рази на добу за адресами, що зазначені в додатку 2 до оголошення. Номера будинків будуть зазначені під час укладання договору, оскільки дана інформація розкриває місце знаходження особового складу. Звертаємо Вашу увагу, що доставка їжі в одноразовому посуді з першого об’єкта несення служби до останнього об’єкта несення служби, не повинна перевищувати 2-х години.
Дата відповіді: 22.12.2023 10:26