-
Відкриті торги з особливостями
-
Мультилотова
-
КЕП
- 5
Послуги з організації харчування –(Класифікатор ДК 021:2015(CPV) – 55520000-1 Кейтерингові послуги)», 10 лотів: Лот №1- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №7 «Сонечко»; Лот №2- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №12 «Ромашка»; Лот №3- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №17 «Пролісок»; Лот №4- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №18 «Чебурашка»; Лот №5- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №19 «Світлячок»; Лот №6- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №21 «Оленка»; Лот №7- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №23 «Чипполіно»; Лот №8- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №24 «Калинка»; Лот №9- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №27 «Джерельце»; Лот №10- Послуги з організації харчування в дошкільному навчальному закладі №57 «Берізка»
Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 №1178 "Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування"(із змінами й доповненнями)
Завершена
26 922 938.68
UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 7 306.66 UAH
мін. крок: 0% або 7 306.66 UAH
Період уточнення:
15.12.2023 20:31 - 20.12.2023 00:00
Відповідь надана
Щодо сертифікатів.
Номер:
38ec080c4e514160a66486c5a28b5eff
Дата опублікування:
19.12.2023 20:16
Опис:
Яким нормативно-правовим актом керувався Замовник при встановлення вимоги щодо подання Учасником сертифікатів, сфери застосування та напрями яких мають одне і те ж призначення?
Наприклад:
1. Копія дійсного сертифікату на «Систему керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга» (ДСТУ ISO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2018, IDT)», який виданий органом сертифікації, який має акредитацію в НААУ.
2. Сертифікат/свідоцтво, яким підтверджується, що система менеджменту безпечністю харчових продуктів у учасника впроваджена та повністю функціонує у відповідності до ІSO 22000:2019 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу», а саме сертифікат/свідоцтво ISO/TS 22002-2:2019 «Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування», який виданий органом сертифікації.
Відповідь:
Замовник керувався наступними нормативними актами: Відповідно до п. 28 Особливостей Тендерна документація формується замовником відповідно до вимог статті 22 Закону з урахуванням цих особливостей. Стаття 22 Закону України «Про публічні закупівлі» передбачає, що у тендерній документації зазначаються такі відомості: 3) інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби - плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі та технічні специфікації до предмета закупівлі повинні визначатися замовником з урахуванням вимог, визначених частиною четвертою статті 5 цього Закону. Таким чином, технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі Замовником формуються на власний розсуд зважаючи на специфіку предмета закупівлі. При цьому, обмеження, яке висувається Законом при формуванні відповідних вимог деталізоване у статті 5 Закону, яка визначає принципи здійснення публічних закупівель та недискримінація учасників: 1) добросовісна конкуренція серед учасників; 2) максимальна економія, ефективність та пропорційність; 3) відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; 4) недискримінація учасників та рівне ставлення до них; 5) об’єктивне та неупереджене визначення переможця процедури закупівлі/спрощеної закупівлі; 6) запобігання корупційним діям і зловживанням. Так як потенційний учасник звернувся за «РОЗ’ЯСНЕННЯМИ», Замовник робить висновок, що вказані вимоги ТД не є і не можуть бути (згідно практики Комісії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель) дискримінаційними, а отже ТД та вимоги складені у відповідності до чинного законодавства.
Дата відповіді:
21.12.2023 13:40
Відповідь надана
Технічний звіт.
Номер:
731b83fa38df45c587694f80af10c795
Дата опублікування:
19.12.2023 20:08
Опис:
У тендерній документації встановлена вимога щодо надання учасником копії технічного звіту по вимірюванню та випробуванням електроустановок, проведений на замовлення учасника. Звіт має бути проведений не раніше грудня 2023 року.
Чому Учасник не може подати для Замовника Звіт, що проведений у будь якому іншому місяці, наприклад у вересні?
Відповідь:
Шановний учаснику, деталізуємо, що вимога ТД сформована на розсуд замовника з метою пересвідчитися щодо актуальності вимірювання та випробування електроустановок Учасника. Таким чином, підстав для внесення змін до ТД – немає
Дата відповіді:
21.12.2023 13:38
Відповідь надана
Меню.
Номер:
cfd706e82d23495888640d8be7c39d70
Дата опублікування:
19.12.2023 18:51
Опис:
Шановний Замовнику, як ви вбачаєте процедуру затвердження Смілянським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області примірного чотиритижневого сезонного меню, що має бути затверджене не раніше грудня 2023 року із зазначенням назви страви, норми виходу, кількості кілокалорій, ціни тощо, яке зазначене в тендерній документації (Додаток №2 до проекту Договора), та завіреним Учасником, якщо дана процедура складається із певних формалізованих дій та часовий проміжків, що в рази довші аніж період прийому пропозицій?
Таким чином, Ви, Замовник навмисне дискредитуєте потенційних Учасників, що мають намір прийняти участь.
Та чому не можна подати інший варіант меню, що також погоджене?
Відповідь:
Шановний учаснику, затвердження Смілянським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області примірного чотиритижневого сезонного меню відбувається в порядку роботи Смілянського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області; строк прийому пропозицій визначено з дотриманням чинного законодавства. Замовником складене меню у відповідності до законодавчих норм харчування дітей, а також з врахуванням актуальної потреби, яке є обов’язковим для використання потенційними учасниками.
Дата відповіді:
21.12.2023 13:37