-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Консерви м’ясні (свинина тушкована вищого ґатунку), 15130000-8 М’ясопродукти за ДК 021:2015
Закупівля проводиться в порядку проведення спрощених закупівель, визначених Законом України “Про публічні закупівлі”, виходячи з вартісних меж, встановлених пункту 8 Особливостей здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2022 № 1275 «Деякі питання здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану» (із змінами й доповненнями).
Торги відмінено
2 224 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 11 122.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 11 122.50 UAH
Період уточнення:
16.10.2023 10:03 - 20.10.2023 08:00
Відповідь надана
щодо внесення змін в ТД
Номер:
b0d15db374fa431899840b5506e172e7
Дата опублікування:
16.10.2023 15:15
Опис:
Відповідно до тендерної документації, предмет закупівлі - Консерви м’ясні (свинина тушкована вищого ґатунку), яка має відповідати ДСТУ 4450:2005. Згідно розділу 4 ДСТУ 4450:2005 "Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови" консерви виробляють із яловичини, баранини, конини та свинини. Консерви, залежно від виду м’яса та його категорії, виробляють вищого, першого сорту та безсортові. Згідно класифікації ДСТУ 4450:2005, консерви вищого сорту виробляють з яловичини та баранини першої категорії. А консерви з свинини БЕЗСОРТОВІ. Просимо внести відповідні зміни в тендерну документацію.
Відповідь:
- Доброго дня шановний Учасник! Щодо вашого питання повідомляємо наступне:
- оскільки інформація в завантажених файлах повинна відповідати інформації в електронних полях, відповідні зміни в оголошення про проведення спрощеної закупівлі внести не можливо. Тому Замовником буде прийнято рішення про відміну даної Закупівлі у зв’язку з неможливості усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель та оголошено нову Закупівлю з новими вимогами до предмета закупівлі. Дякуємо!
Дата відповіді:
17.10.2023 13:14
Відповідь надана
пакування
Номер:
aa46e5663e494e799b8866af08a04a75
Дата опублікування:
16.10.2023 14:01
Опис:
Доброго дня. Згідно технічного завдання продукт повинен бути упакований у банки. Будуть розглядатись пропозиції в пакуванні реторт пакет? Цей вид пакування також відповідає заявленим стандартам. Дякуємо за відповідь.
Відповідь:
- Доброго дня шановний Учасник! Щодо вашого питання повідомляємо наступне:
- пропозиції в пакуванні реторт пакет не буде розглядатись, так як строк зберігання консервів м’ясних в реторт пакетах складає 24 місяці, а жерстяних банках 48 місяців. А також в банках краще транспортувати на об’єкти та використовувати при приготуванні їжі в польових умовах. Дякуємо!
Дата відповіді:
17.10.2023 13:00