-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
Код ДК 021:2015- 55510000-8 Послуги їдалень (послуга: «Організація лікувально – профілактичного харчування персоналу та харчування працівників на виробництві»)
Код ДК 021:2015- 55510000-8 Послуги їдалень (послуга: «Організація лікувально – профілактичного харчування персоналу та харчування працівників на виробництві») (згідно Технічних вимог)
Завершена
70 771 093.90
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.6% або 425 000.00 UAH
мін. крок: 0.6% або 425 000.00 UAH
Період уточнення:
07.02.2018 14:57 - 02.03.2018 09:00
Відповідь надана
Щодо поділу предмета закупівлі
Номер:
3cd042d69e024676bd81ba884be2cc6f
Дата опублікування:
22.02.2018 16:32
Опис:
Доброго дня!
Шановний Замовник, звертаємося до Вас за наступним питанням, яке виникло при ознайомленні та вивченні тендерної документації:
Ознайомившись з оголошенням та безпосередньо з тендерною документацією на закупівлю послуг за предметом : «Код ДК 021:2015- 55510000-8 Послуги їдалень (послуга: «Організація лікувально – профілактичного харчування персоналу та харчування працівників на виробництві», яка проводиться Відокремленим підрозділом "Запорізька атомна електрична станція" державного підприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" (далі – Замовник), зазначаємо, що Замовником визначено предмет закупівлі без поділу його на частини (лоти), очікувана вартість закупівлі становить 70 771 093,90 грн. без ПДВ, обсяг надання послуг дуже великий, тому вважаємо доцільним звернутися до Вас з проханням визначити окремі частини предмета закупівлі (лоти) в межах єдиної процедури закупівлі, керуючись вимогами Закону України «Про публічні закупівлі» та розділу II Порядку визначення предмета закупівлі затвердженого наказом Мінекономрозвитку від 17.03.2016 N 454 (далі-Порядок). Ураховуючи викладене Замовник може визначити окремі частини предмета закупівлі (лоти) за обсягом, номенклатурою та місцем надання послуг (абзац четвертий пункту 1 розділу II Порядку).
В порядку визначеному чинним законодавством України, просимо за можливістю внести вказані зміни до тендерної документації або опублікувати нову приведену у відповідність (з визначеними окремими частинами предмета закупівлі (лотами)) тендерну документацію по вказаній закупівлі в електронній системі закупівель.
Відповідь:
Розділом II “Порядку визначення предмета закупівлі», затвердженого наказом Міністерства економічного розвитку та торгівлі України від 17.03.2016 №454 (абзац четвертий пункту 1) визначено: «…замовник може визначити окремі частини предмета закупівлі (лоти) за показниками четвертої - восьмої цифр Єдиного закупівельного словника, а також за обсягом, номенклатурою та місцем поставки товарів, виконання робіт або надання послуг».
Послуга за темою «Організація лікувально-профілактичного харчування персоналу та харчування працівників на виробництві» здійснюється за кодом Єдиного закупівельного словника Код ДК 021:2015 - 55510000-8 Послуги їдалень. Визначення окремих частин предмета закупівлі (лотів) за показниками четвертої цифри Єдиного закупівельного словника не є можливим.
Послуга «Організація лікувально-профілактичного харчування персоналу та харчування працівників на виробництві» носить складний характер, відбувається на обєктах Замовника, де одночасно надається лікувально - профілактичне харчування працівників станції у вигляді комплексних обідів у відповідності до ОРД ВП “ЗАЕС”, та харчування працівників на виробництві, для чого використовується загальне торгово-технологічне обладнання ВП ЗАЕС.
Підприємство-виконавець зобов’язане забезпечити щоденне постачання продуктів харчування на об’єкти харчування, заготівлю, закладку та зберігання плодоовочевої продукції на міжсезонний період для харчування робітників Замовника. Підприємство-виконавець зобов’язане мати: складські приміщення, у т.ч. низькотемпературні та середньо-температурні камери для зберігання продовольчих товарів та овочів.
Таким чином, Замовник оголошує торги на закупівлю комплексу послуг по забеспеченню харчуванням.
Враховуючи вищевикладене, Замовник вважає недоцільним поділенння закупівлі послуги «Організація лікувально-профілактичного харчування персоналу та харчування працівників на виробництві» на окремі лоти.
Дата відповіді:
23.02.2018 15:32