-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Послуга з організації лікувального харчування хворим у КНП «ООМЦПЗ»ООР»
Згідно Протоколу №3/18 від 21.02.2018 року (зміни згідно протоколу№04/18 від 02.03.2018р.)(зміни згідно протоколу №5/18 від06.03.2018)
Торги не відбулися
761 200.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 1% або 7 612.00 UAH
мін. крок: 1% або 7 612.00 UAH
Період уточнення:
21.02.2018 12:44 - 05.03.2018 13:00
Відповідь надана
Декілька питань щодо порядку видачі готової їжі
Номер:
d66e738bf2604de58850c1c8700c1444
Дата опублікування:
02.03.2018 22:01
Опис:
Пунктом 5.2 Додатку 4 Тендерної документації зазначено, що «Видача їжи проводиться після її перевірки відповідальною особою за організацію лікувального харчування в медичному центрі за графіком роботи харчоблоку буфетникам відділень у тарі, яка знаходиться на балансі відділень і відповідає санітарно-гігієничним вимогам. При цьому робиться відповідний запис в Журналі видачі готових страв (час отримання, кількість, одержувач, хто відпустив та інше).».
Питання:
1. Відповідальна особа за організацію лікувального харчування в медичному центрі – це представник ЗАМОВНИКА чи ПОСТАЧАЛЬНИКА?
2. За яким графіком? За графіком роботи харчоблока Постачальника???
3. Буфетник відділення – це має бути особа, що є це представником ЗАМОВНИКА чи ПОСТАЧАЛЬНИКА?
4. Тара, яка знаходиться на балансі відділення – це індивідуальний посуд кожного пацієнта, в який їжа перекладається з тари Постачальника, чи це є тара, яка знаходиться на балансі відділення та одночасно якою здійснюється транспортування їжі з харчоблоку.
5. Хто здійснює «перекладання» їжі в тару, яка знаходиться на балансі відділень?
6. Хто зобов’язаний вести Журнал видачі готових страв?
Відповідь:
1.Відповідальна особа за організацію лікувального харчування в медичному центрі – співробітник медичного закладу – представник Замовника.
2.Графік роботи харчоблоку – це графік видачі їжі, відповідно до режиму харчування хворих визначеному п.4.2 Додатку 4.
3.Буфетники відділень – співробітники медичного центру, відповідальні за організацію харчування у відділеннях.
4.Мається на увазі тара у яку перекладається їжа з тари Постачальника , та з якої проводиться видача їжі хворим.
5.Перекладання їжі у тару яка знаходиться на балансі відділень проводиться співробітниками Постачальника.
6.Журнал видачи готових страв – Документ знаходиться у Замовника в відділені.
Дата відповіді:
06.03.2018 16:59
Відповідь надана
Хворі на цукровий діабет
Номер:
5ebdc3a95ee643829690a1fde7600ba0
Дата опублікування:
02.03.2018 21:59
Опис:
Пунктом 6.1.1 Додатку 4 Тендерної документації вимагається надання «Зразку 2-ох тижневого меню харчування хворих за загальною дієтою для гіпотрофологічного статусу хворого з урахуванням особливості харчування хворих на цукровий діабет у закладах охорони здоров’я».
Просимо надати відповідь, чи правильно ми трактуємо положення Тендерної документації - необхідно надати два зразки 2-ох тижневого меню - одне меню розраховане для харчування хворих за нормою харчування у загальних відділеннях (Таблиця 1 Порядку, затвердженого Наказом МОЗ № 931) для гіпотрофологічного статусу хворого, а інше – для харчування за аналогічною нормою хворих на цукровий діабет?
Відповідь:
Учасник надає у складі тендерної пропозиції один зразок 2-ох тижневого меню харчування хворих за загальною дієтою (гіпотрофічний харчовий статус) в рамках зазначеного меню враховується особливість харчування хворих на цукровий діабет.
Дата відповіді:
06.03.2018 16:51
Відповідь надана
щодо уточнення питання "Погодження меню" у зв'язку з вірним зазначенням номеру додатку
Номер:
b5dc443020214971bec6671fed4e4750
Дата опублікування:
02.03.2018 11:17
Опис:
Пунктом 4.2 Додатку 4 в Розділі «Температурний режим відпускаємих страв» зазначено, що меню погоджується головним лікарем або призначеною особою за наказом головного лікаря. Просимо роз’яснити чи необхідно погоджувати зразок меню, що надається Учасниками в складі тендерної пропозиції відповідно до пунтку 6.1.1. Додатку 4? Чи необхідно в складі тендерної пропозиції надавати погоджене меню?
Дякуємо за розуміння
Відповідь:
Добрий день, меню погоджується Переможцем- Постачальником на протязі всього періоду надання послуг.
Дата відповіді:
02.03.2018 13:30
Відповідь надана
Погодження меню
Номер:
2ca08389ffe348f8a796428cac8ec84a
Дата опублікування:
02.03.2018 10:21
Опис:
Пунктом 4.2 Додатку 2 в Розділі «Температурний режим відпускаємих страв» зазначено, що меню погоджується головним лікарем або призначеною особою за наказом головного лікаря.
Просимо роз’яснити чи необхідно погоджувати зразок меню, що надається Учасниками в складі тендерної пропозиції відповідно до пунтку 6.1.1. Додатку 2? Чи необхідно в складі тендерної пропозиції надавати погоджене меню?
Відповідь:
Добрий день, у складі тенденої пропозиції учасник надає зразок меню . Меню погоджується Переможцем- Постачальником на протязі всього періоду надання послуг.
Дата відповіді:
02.03.2018 13:30
Відповідь надана
Визначені продукти харчування
Номер:
f87ea86fc124478c82bf2e9d98962bd3
Дата опублікування:
27.02.2018 17:02
Опис:
Відповідно до пункту 1.2. Додатку 4 до Тендерної документації «Лікувальне харчування як обов’язкова складова комплексної терапії діфференцюється за використанням з лікувальною метою визначених продуктів харчування, їх поєднання та способів кулінарної обробки».
Просимо роз’яснити та при необхідності уточнити де саме визначені необхідні продукти харчування, окрім Наказу МОЗ від 29.10.2013 № 931.
Відповідь:
Добрий день, у тендерну документацію будуть внесені зміни згідно вашого питання. Необхідні продукти харчування Наказу МОЗ від 29.10.2013 № 931
Дата відповіді:
02.03.2018 13:19