• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Сметана, йогурт (ДК 021:2015 15550000-8 - Молочні продукти різні)

Торги не відбулися

59 233.81 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 592.34 UAH
Період уточнення: 23.08.2023 20:50 - 28.08.2023 00:00
Відповідь надана

Щодо п.16 Додатку 3 до ТД

Номер: da075598a54a4f6e82d661f65421937e
Дата опублікування: 25.08.2023 11:56
Опис: Доброго дня! У п.16 Додатку 3 до ТД зазначено, що Учасник повинен надати копію протоколу випробування на відсутність будь-якої сировини, окрім молочної, виданого акредитованою лабораторією на ім'я Учасника. Такі протоколи є обов'язковим для виробників молочної продукції і мають бути в наявності. Копії таких протоколів за необхідністю може отримати безпосередньо від виробника офіційний дістриб'ютер або покупець продукції, з яким укладено договір купівлі-продажу продукції виробництва. Питання: чи може Учасник надати копії протоколів на ім'я виробника, додаючи копію договору, у якому зазначено, що Учасник є безпосереднім покупцем продукції у виробника та гарантійний лист? Адже проведення таких випробувань акредитованою лабораторією є доволі вартісною процедурою. Також виникає питання щодо необхідності замовлення такого протоколу та оплати проведення випробувань на один і той самий вид продукції як виробником, так і покупцем цієї ж продукції у даного виробника. Враховуючи, що такий протокол необхідно отримати на кожен вид молочної продукції, такі витрати стануть додатковим фінансовим навантаженням на Учасника та вплинути на цінову пропозицію. Тобто учасники, які не є виробниками (наприклад, ФОП) заздалегідь опиняються у неравному становищі у порівнянні з ними. Отже, виробники отримують певну перевагу, що зменшує рівне здійснення прав учасників, що бажають взяти участь у процедурі закупівлі.
Відповідь: Добрий день . Шановний учасник відповідні зміни будуть внесені
Дата відповіді: 25.08.2023 19:14
Відповідь надана

жирность сметани?

Номер: e8b9c775887947fab1ed20e98d7c2426
Дата опублікування: 24.08.2023 22:03
Опис: В техничній документаціі ви вказали жирність сметани !5%,але ж в в харчуванні дитячих навчальних закладах жирність не меньш ніж 20% повина бути
Відповідь: Добрий день . Шановний учасник відповідні зміни будуть внесені
Дата відповіді: 25.08.2023 19:14
Відповідь надана

Додаток 4

Номер: 03b06d4c08e2495891e241fe99a3cfea
Дата опублікування: 24.08.2023 10:15
Опис: З яким наповнювачем повинен бути йогурт?
Відповідь: Добрий день . Шановний учасник відповідні зміни будуть внесені
Дата відповіді: 25.08.2023 19:14
Відповідь надана

Фасування

Номер: 35b70aef753b4939adcfcec61a328ae6
Дата опублікування: 24.08.2023 10:14
Опис: На ринку досить мало виробників, що пропонують фасування 500 гр для йогуртів. Для розширення простру для конкуренції і прозорості закупівлі пропонуємо розглянути можливість фасування від 400 до 500 гр.
Відповідь: Добрий день . Шановний учасник відповідні зміни будуть внесені
Дата відповіді: 25.08.2023 19:13