• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

код ДК 021:2015:15510000-6 Молоко та вершки (код ДК 021:2015:15510000-3 Молоко) (Молоко жирність не менше 2,5 %)

код ДК 021:2015:15510000-6 Молоко та вершки (код ДК 021:2015:15510000-3 Молоко) (Молоко жирність не менше 2,5 %)

Завершена

103 500.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 517.50 UAH
Період уточнення: 18.08.2023 23:56 - 25.08.2023 00:00
Відповідь надана

Додаток 1

Номер: f0c2150571b644298de6ea6de281e883
Дата опублікування: 21.08.2023 12:18
Опис: Підкажіть, до чого в ТД прописана дана вимога? Учасники повинні гарантувати, що питна вода, яка використовується на потужностях для зберігання предмету закупівлі знаходяться в належному санітарному стані та учасником виконуються процедури для безпеки продукції, а саме контроль якості питної води. Додатково в підтвердження гарантованого надати сканований оригінал експертного висновку перевірки відповідності води питної за мікробіологічними показниками Державним правилам і нормам (ДСанПін). Зразок води повинен бути відібраний з потужностей учасника, що зазначається ним у відповідності до пункту 1.2 додатку 1 цією тендерної документації, про повинно бути зазначено у наданому експертному висновку. Експертний висновок повинні бути виданий не раніше 2023 року акредитованими НААУ лабораторіями.
Відповідь: Доброго дня. Дана вимога встановлена для підтвердження належного санітарного стану потужностей, призначених для зберігання товару та виконання учасником процедури з безпеки продукції. Вживання недоброякісної води може призводити до порушення санітарного режиму підприємств, а також бути причиною виникнення інфекційних захворювань, харчових отруєнь, гельмінтозів та ін. На підприємствах з виробництва, зберігання, транспортування, реалізації або постачання харчових продуктів кінцевому споживачу використання забрудненої води може призвести до обсіменіння мікробами продуктів харчування, інвентарю, обладнання і, отже, до значного зниження стійкості продуктів харчування при зберіганні, виникнення харчових отруєнь та інфекційних захворювань серед споживачів. Контроль якості питної води входить до системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів.
Дата відповіді: 22.08.2023 13:34