• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо

Місцезнаходження Замовника: 50006, м. Кривий Ріг, вул.Соборності, 20. Категорія Замовника - органи державної влади та органи місцевого самоврядування зазначені у п.1 ч.1 ст.2 ЗУ "Про публічні закупівлі". Закупівля здійснюється у відповідності до положень Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 року № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», а також з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів від 09.06.2021 року №590 "Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану" зі змінами. Мова, якою повинні готуватися пропозиції: українська. Надання забезпечення пропозиції та надання забезпечення виконання договору про закупівлю не вимагається. Критерієм оцінки є ціна.

Завершена

947 790.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 4 738.95 UAH
Період уточнення: 21.07.2023 13:52 - 30.07.2023 00:00
Відповідь надана

запитання

Номер: 4358b8d9e6554dccbb8d02f552a0d533
Дата опублікування: 27.07.2023 15:28
Опис: Ви так і не виправили в технічних вимогах дод.3 помилку, а саме: найменування товару печінка яловича охолоджена характеристики товару : Печінка свиняча має постачтися охолодженою. Тобто найменування яловича а опис свинна
Відповідь: Дякую. Зміни внесено до тендерної документації.
Дата відповіді: 28.07.2023 10:35
Відповідь надана

запитання

Номер: 06ccbaa640034e8d993b3acd58c3e6da
Дата опублікування: 26.07.2023 08:03
Опис: Це і так зрозуміло , тоді приведіть до ладу свою документацію та внесіть виправлення.
Відповідь: Зміни в тендерну документацію внесено
Дата відповіді: 26.07.2023 09:45
Відповідь надана

запитання

Номер: 1908366e7ccb4d22badd8d5427aab0bc
Дата опублікування: 25.07.2023 13:35
Опис: підскажіть будь ласка відповідно до додатку 3 ,а саме технічні вимоги ,в характеристиках товару яловичої печінки -ви прописуєте ,що печінка свиняча має постачатися охолодженою,Так про яку печінку йдеться мова,адже на виправлення цих неточностей не передбачено 24 години
Відповідь: Печінка свиняча та яловича має постачатися охолодженою. Розморожування, заморожування печінки заборонено.
Дата відповіді: 25.07.2023 14:30