-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
М'ясо
Закупівля здійснюється без розподілу по лотах.
Завершена
783 875.97
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 7 838.76 UAH
мін. крок: 1% або 7 838.76 UAH
Період уточнення:
19.07.2023 12:17 - 24.07.2023 00:00
Відповідь надана
Технічні вимоги
Номер:
4f264d33c46b4a1bab99c82ee9a81792
Дата опублікування:
21.07.2023 12:31
Опис:
Доброго дня.
Шановний Замовнику, просимо надати уточнення, а саме Додаток 3 до тендерної документації
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Предмет закупівлі ДК 021:2015:15110000-2 «М`ясо» (Свинина - м’ясо свинини охолоджене; яловичина - печінка яловича заморожена; курятина -філе курине охолоджене; м’ясо свійської птиці-тушки курей охолоджені) - уточнення технічних вимог по найменуванню « Свинина - м’ясо свинини 1 сорту охолоджене» «…М'ясо без кістки, великокускове, м’якотне, натуральне, підготовлене до кулінарної обробки, в охолодженому стані 1сорту, зняте одним шаром, без м’язів та сполучної частини, що прилягають до берцової кістки. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Товар повинен відповідати ДСТУ, ТУ.У, ГСТУ. Свинина має бути без стороннього запаху, без великої кількості жиру. М’ясо - від рожевого до червоного кольору. Не повинно бути залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, побитостей, забруднення. Поверхня чиста, не завітрена, краї зарівнені,без глибоких порізів м’язової тканини (не більше 10 мм). Запах характерний для доброякісного м’яса…».
А саме: це свиняча лопатка, чи окіст свинячий, чи може це гомілка свинна (без кістки та шкіри)? Таке питання виникло, так як вимога, що м’якоть має прилягати до берцової кістки, це і є гомілка. А також, будь-який м’якіш – це і є оброблені м’язи, тому видалити їх неможливо.
Питання : який саме напівфабрикат м’ясний від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням Замовник планує закуповувати ?
Відповідь:
Добрий день,шановний Учаснику. Надаємо відповідь на ваше запитання. Планується закупівля м'яса свинини - лопаточна та тазостегнова частини.
Дата відповіді:
21.07.2023 14:22