-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Послуги по забезпеченню харчування підопічних
Торги відмінено
11 776 000.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 58 880.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 58 880.00 UAH
Період уточнення:
16.06.2023 17:22 - 21.06.2023 00:00
Відповідь надана
Щодо окремої страви
Номер:
69eb3d5c9ca94a428b6549d1508003ce
Дата опублікування:
20.06.2023 21:19
Опис:
Шановний Замовник, другий тиждень середа підвечірок Крекет, що це за страва? Це тех.помилка від слова "крекер"?
Відповідь:
Меню, що наведене додатком до Тендерної документації є примірним. Учасник може подати свій варіант підвечірку.
Дата відповіді:
22.06.2023 12:50
Відповідь надана
Щодо грамовок
Номер:
a902dc8696674823b18823c20c607e85
Дата опублікування:
20.06.2023 21:05
Опис:
Шановний Замовник, Другий тиждень п'ятниця сніданок запіканка рисова з сметаною повинна бути 220г або 200/20г? Некоректно вказана маса для масла
Відповідь:
Меню, що наведене додатком до Тендерної документації є примірним. При складанні меню харчування треба обов’язково враховувати:
• Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів;
• Хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи);
• Калорійність раціону в цілому;
• Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування;
• Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки;
• Сезонність продуктів;
• Розподілення калорійності по прийому їжі: сніданок –25-30% добового калоражу, обід – 35-40% добового калоражу, підвечірок – 15% добового калоражу, вечеря – 20% добового калоражу.
Дата відповіді:
22.06.2023 12:50
Відповідь надана
Щодо окремої позиції в меню
Номер:
df1b58aaf15e4dcdb14ac11dac1d3ee0
Дата опублікування:
19.06.2023 19:31
Опис:
Шановний Замовнику, сосиски відварні чи можуть бути в меню прописані та прораховані масою 60гр чи потрібно саме 75гр?
Відповідь:
Меню, що наведене додатком до Тендерної документації є примірним. При складанні меню харчування треба обов’язково враховувати:
• Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів;
• Хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи);
• Калорійність раціону в цілому;
• Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування;
• Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки;
• Сезонність продуктів;
• Розподілення калорійності по прийому їжі: сніданок –25-30% добового калоражу, обід – 35-40% добового калоражу, підвечірок – 15% добового калоражу, вечеря – 20% добового калоражу.
Дата відповіді:
22.06.2023 12:50
Відповідь надана
Меню питання
Номер:
954e2959c8dd40ad8f7f35cb29557312
Дата опублікування:
19.06.2023 18:52
Опис:
Шановний Замовнику! Що мається на увазі ця грамовка з пропорціями, просимо уточнення, а саме для таких страв:
Перший тиждень - понеділок - Фрикадельки рибні (100/50г) (?)
Вечеря - рагу з куркою (100/250г) - (м'ясо/овочі)?
Перший тиждень - вівторок - Гуляш курячий (75/75) - (м'ясо/овочі чи соус)?
Перший тиждень - середа плов з куркою (75/200г) - (м'ясо/каша з овочами)?
Хек тушкований з овочами (100/50г) - (риба/овочі)?
Перший тиждень вечеря голубці з м'ясом і рисом (200/50г) - (м'ясо/готовий рис з овочами чи це соус 50г повинен бути)
Перший тиждень вечеря рагу з овочів і м'ясом (50/200г) - (м'ясо/овочі)?
Другий тиждень рагу куряче (100/200г) - (м'ясо/овочі)?
Чи це обов’язкові пропорції для вказаних страв?
Відповідь:
Меню, що наведене додатком до Тендерної документації є примірним. При складанні меню харчування треба обов’язково враховувати:
• Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів;
• Хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи);
• Калорійність раціону в цілому;
• Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування;
• Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки;
• Сезонність продуктів;
• Розподілення калорійності по прийому їжі: сніданок –25-30% добового калоражу, обід – 35-40% добового калоражу, підвечірок – 15% добового калоражу, вечеря – 20% добового калоражу.
Дата відповіді:
22.06.2023 12:50
Відповідь надана
Меню (зміни)
Номер:
d5a6157777894a739fc6af3410971c41
Дата опублікування:
19.06.2023 18:50
Опис:
Шановний Замовнику, чи можна вносити зміни у меню? Чи можна міняти форму меню?
Відповідь:
Відповідно до Додатку №2: Меню «готової їжі» повинно складатися зі страв розроблених з урахуванням основних принципів раціонального харчування, асортименту різноманітності їжі та її якості, керуючись Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 23.12.1997 № 771/97-ВР з наступними змінами. Зразкове 14-денне циклічне меню з чотириразовим харчуванням повинно бути розроблено відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.10.2013 № 931 «Про удосконалення лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні». При складанні меню харчування треба обов’язково враховувати:
• Приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів;
• Хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи);
• Калорійність раціону в цілому;
• Відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування;
• Різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки;
• Сезонність продуктів;
• Розподілення калорійності по прийому їжі: сніданок –25-30% добового калоражу, обід – 35-40% добового калоражу, підвечірок – 15% добового калоражу, вечеря – 20% добового калоражу. Для підтвердження відповідності послуг вимогам тендерної документації, Учасники у тендерній пропозиції повинні надати один варіант меню з розрахунку на 14 (чотирнадцять) днів для підопічних Замовника з чотириразовим харчуванням (сніданок, обід, підвечірок, вечеря) із зазначенням калорійності та вартості на один сніданок, обід, підвечірок та вечерю з розробленими калькуляційними картами страв (калькуляція подається у складі пропозиції) із обов’язковим зазначенням їх хімічного складу (білки, жири, вуглеводи) та калорій. Меню, що наведене додатком до Тендерної документації є примірним.
Дата відповіді:
22.06.2023 12:49
Відповідь надана
Меню
Номер:
c3f48ec5cbc34b5d88348e77ef9a0c74
Дата опублікування:
19.06.2023 18:17
Опис:
Шановний Замовнику! На сторінці 1 і 2 меню відсутня грамовка для страв на четвер. Чи можна вважати грамовки на 4 і 5 сторінках відповідно за подовження таблиці у додатку примірне меню?
Відповідь:
1. Так, грамовки передбачені на 4 і 5 сторінках можна вважати продовженням сторінки 1,2. Згідно з наказом Мінекономіки від 15.04.2020 № 710 «Про затвердження Переліку формальних помилок» та на виконання пункту 19 частини 2 статті 22 Закону в тендерній документації наведено опис та приклади формальних (несуттєвих) помилок, допущення яких учасниками не призведе до відхилення їх тендерних пропозицій у наступній редакції: «Формальними (несуттєвими) вважаються помилки, що пов’язані з оформленням тендерної пропозиції та не впливають на зміст тендерної пропозиції, а саме - технічні помилки та описки. До опису формальних помилок належить: Помилка, зроблена учасником процедури закупівлі під час оформлення тексту документа / унесення інформації в окремі поля електронної форми тендерної пропозиції (у тому числі комп'ютерна коректура, заміна літери (літер) та / або цифри (цифр), переставлення літер (цифр) місцями, пропуск літер (цифр), повторення слів, немає пропуску між словами, заокруглення числа), що не впливає на ціну тендерної пропозиції учасника процедури закупівлі та не призводить до її спотворення та / або не стосується характеристики предмета закупівлі, кваліфікаційних критеріїв до учасника процедури закупівлі.
Дата відповіді:
22.06.2023 12:49