-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
«ДК 021:2015: 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловичина у півтушах торгового відрубу, не нижче І категорії, охолоджена)»
Завершена
1 700 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 17 000.00 UAH
мін. крок: 1% або 17 000.00 UAH
Період уточнення:
14.04.2023 12:49 - 28.04.2023 00:00
Відповідь надана
Щодо ДСТУ
Номер:
970345b0476c40878519b9da17970ecf
Дата опублікування:
20.04.2023 12:28
Опис:
Відповідно до умов ТД учасник має надати надати у складі своєї пропозиції документи, що засвідчує належну якість товару та відповідність опису (вимогам), що зазначені замовником у табл.1., а саме: копію оригіналу декларації виробника/ посвідчення про якість, що підтверджує відповідність ДСТУ 4426:2005, видане не раніше 2023 року. Інформація, зазначена в документі про якість, включаючи штампи та печатки, повинна бути читабельною.
Визначений ДСТУ 4426:2005 поширюється на яловичину у відрубах, отриману із півтуш яловичини першої категорії призначену для реалізації через роздрібну торгівельну мережу та для промислового перероблення.
Також, відповідно умов тендерної документації, а саме Додатку 3 ( кількісні та якісні характеристики ) , назва товару визначена як « М’ясо яловичина у півтушах торгового відрубу, не нижче І категорії, охолоджена» та ще вказано те, що за за якісними характеристиками має відповідати ДСТУ 6030:2008., які поширюється на яловичину та телятину в тушах, півтушах і четвертинах.
Пояснить будь-ласка, що зазначає термін «торговий відруб» , та яку Вам потрібно буде поставляти яловичину ( згідно ДСТУ 4426:2005 чи ДСТУ 6030:2008 ) ?
Відповідь:
Уповноваженою особою розглянуто Ваше запитання щодо значення терміну «торговий відруб» та виду яловичини (виду відрубу), що є предметом закупівлі.
За результатами розгляду повідомляємо про наступне.
Згідно опису п.1 таблиці 1 Додатку 3 тендерної документації замовником здійснюється закупівлі яловичини першої категорії, у півтушах, охолоджена, торгового відрубу згідно ДСТУ 4426:2005, за якісними характеристиками ДСТУ 6030:2008 (м`ясо повинно мати суху скоринку (блідо-рожево-червоного кольору). На розрізі повинно бути щільним. Запах – м`ясний, притаманний даному виду худоби).
Визначення торгового відрубу (схема ділення пів туші яловичини) наведена у п.5.1.4.1. ЗДСТУ 4426:2005.
При цьому ДСТУ 6030:2008 встановлює вимоги щодо якості відрубу яловичини. Таким чином за якісними характеристиками товар має відповідати вимогам ДСТУ 6030:2008.
Дата відповіді:
25.04.2023 11:31