• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Безлотова
  • КЕП

15110000-2 - М’ясо (філе куряче напівфабрикат охолоджене, тушки курчат-бройлерів (патрані, охолоджені) 1 категорії)

Завершена

1 869 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 9 347.50 UAH
Період уточнення: 13.11.2017 14:55 - 04.12.2017 15:00
Відповідь надана

щодо постачання

Номер: 4577bbb5b3be4ec2bec8f04ee3d95334
Дата опублікування: 24.11.2017 12:41
Опис: Шановний замовнику чи можливо надати уточнення в які дні тижня повинна постачатися продукція
Відповідь: Період постачання продуктів харчування зазначається в Тендерній документації. Після підписання учасником договору, постачання здійснюється відповідно за графіком завозу.
Дата відповіді: 28.11.2017 09:17
Відповідь надана

Зміни в Технічному Завданні

Номер: 2943792e751b41d6b4732c6bb4267331
Дата опублікування: 16.11.2017 12:54
Опис: "ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII 22 липня 2014 року Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Розділ I ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів; НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Відповідь: Посилання на Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" є підтвердженням, що вказана норма врахована в повному обсязі.
Дата відповіді: 17.11.2017 14:51
Відповідь надана

Зміни в Технічному Завданні

Номер: 58cd2d7cec684107a9720457d400727d
Дата опублікування: 14.11.2017 11:17
Опис: Внести в Технічне завдання вимогу про наявність сертифікату на систему менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000), зареєстрованому в ННРУ (Незалежні Національні Реєстри України), так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
Відповідь: Посилання на Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" є підтвердженням, що вказана норма врахована в повному обсязі.
Дата відповіді: 16.11.2017 11:11