-
Відкриті торги з публікацією англійською мовою
-
Безлотова
-
КЕП
15110000-2 - М’ясо (філе куряче напівфабрикат охолоджене, тушки курчат-бройлерів (патрані, охолоджені) 1 категорії)
Завершена
1 869 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 9 347.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 9 347.50 UAH
Період уточнення:
13.11.2017 14:55 - 04.12.2017 15:00
Відповідь надана
щодо постачання
Номер:
4577bbb5b3be4ec2bec8f04ee3d95334
Дата опублікування:
24.11.2017 12:41
Опис:
Шановний замовнику чи можливо надати уточнення в які дні тижня повинна постачатися продукція
Відповідь:
Період постачання продуктів харчування зазначається в Тендерній документації. Після підписання учасником договору, постачання здійснюється відповідно за графіком завозу.
Дата відповіді:
28.11.2017 09:17
Відповідь надана
Зміни в Технічному Завданні
Номер:
2943792e751b41d6b4732c6bb4267331
Дата опублікування:
16.11.2017 12:54
Опис:
"ЗАКОН УКРАЇНИ № 1602-VII
22 липня 2014 року
Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів
Розділ I
ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
безпосередньо стосуються безпечності харчових продуктів
пункт 81) система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) - система, яка ідентифікує, оцінює і контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів;
НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 2 квітня 2007 р. № 72 з 2007–08–01 Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 відповідає ISO 22000:2005 Food safety management systems — Requirements for any organization in the food chain (Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
Відповідь:
Посилання на Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" є підтвердженням, що вказана норма врахована в повному обсязі.
Дата відповіді:
17.11.2017 14:51
Відповідь надана
Зміни в Технічному Завданні
Номер:
58cd2d7cec684107a9720457d400727d
Дата опублікування:
14.11.2017 11:17
Опис:
Внести в Технічне завдання вимогу про наявність сертифікату на систему менеджменту безпечності харчових продуктів (ISO 22000), зареєстрованому в ННРУ (Незалежні Національні Реєстри України), так як не враховані обов’язкові вимоги закону України № 1602 VII «Про внесення змін в деякі законодавчі акти України відносно харчових продуктів».
Відповідь:
Посилання на Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" є підтвердженням, що вказана норма врахована в повному обсязі.
Дата відповіді:
16.11.2017 11:11