-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Крупи: рис фас., крупа гречана фас., крупа пшенична фас., крупа ячна, фас., пластівці вівсяні, фас., крупа перлова фас., крупа пшоно фас. булгур фас.
Завершена
439 670.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 198.35 UAH
мін. крок: 0.5% або 2 198.35 UAH
Період уточнення:
20.03.2023 14:12 - 25.03.2023 23:00
Відповідь надана
матеріально - технчна база
Номер:
e84c96d5c79748d99f5f52a9794c626c
Дата опублікування:
24.03.2023 14:55
Опис:
шановний замовнику, в документації вказано вибір без вибору "(наявність виробничих та/або складських приміщень, відповідного технологічного обладнання (виробничих ліній, устаткування та механізмів, холодильних установок, холодильних та морозильних камер для зберігання продукції)". Якби був альтернативний варіант, вимога мала б містии вираз "або", таким чином учасник мав би на вибір надати відомості щодо складського приміщення, або ж холодильних установок. Ваша інтерпритація мітстить лише прму вимогу - надати відомості щодо складських приміщень, відповідного обладнання виробничих ліній, устаткування та механізмів, холодильних установок, холодильних та морозильних камер для зберігання продукції.
Тобто брати участь може лише виробник, який має виробничі приміщення, або учасник, який нехтує умовами зберігання товару та зберігеє крупи у морозильнику.
Відповідь:
Дякуємо за запитання! Приймемо до уваги!
Дата відповіді:
27.03.2023 15:27
Відповідь надана
матеріально - технчна база
Номер:
622b111a82474126a22c9dd045a6d1f6
Дата опублікування:
24.03.2023 14:11
Опис:
надана відповідь не розкриває суті питання. Крупи зберігаються в звичайному складі та при температурі до + 20 градусів по цельсію. Яка у замовника виникла необхідість вимагати від учасника наявність у складі матеріально - технічної бази морозильних камер та холодильного обладнання? це обладнання не має відношення до предмету закупівлі!
Відповідь:
Шановний учасник! в тендерній документації зазначено на перелік на вибір :"(наявність виробничих та/або складських приміщень, відповідного технологічного обладнання (виробничих ліній, устаткування та механізмів, холодильних установок, холодильних та морозильних камер для зберігання продукції)"
Дата відповіді:
24.03.2023 14:25
Відповідь надана
матеріально технічна база
Номер:
5083d22511704e5ca5b46028ad3ffeaa
Дата опублікування:
23.03.2023 15:00
Опис:
навіщо для зберігання круп наявність механізмів, холодильних установок, холодильних та морозильних камер для зберігання продукції?? крупи не зберігають в морозильнику
Відповідь:
Пунктом 28 постанови Кабміну від 12.10.2022 № 1178, зокрема, встановлено, що тендерна документація формується замовником відповідно до вимог статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) з урахуванням цих особливостей. Відповідно до пункту 3 частини 1 статті 22 Закону в тендерній документації зазначаються такі відомості: інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, у тому числі відповідну технічну специфікацію (у разі потреби — плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі). Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі та технічні специфікації до предмета закупівлі повинні визначатися замовником з урахуванням вимог, визначених частиною 4 статті 5 цього Закону. Згідно з частиною 3 цієї ж статті тендерна документація може містити іншу інформацію, вимоги щодо наявності якої передбачені законодавством та яку замовник вважає за необхідне включити до тендерної документації.
Дата відповіді:
24.03.2023 13:45
Відповідь надана
якість
Номер:
6440792c68a3455baf0bbdbe39428cb4
Дата опублікування:
23.03.2023 14:59
Опис:
яким конкретно гост , дсту та туу мають відповідати крупи? якого гатунку мають бути крупи?
Відповідь:
Шановний учасник!Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, а також вимогам діючим в Україні (ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУУ, СОУ).Крупи повинні бути вищого гатунку
Дата відповіді:
24.03.2023 10:28