-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
М'ясо різне
Джерело фінансування закупівлі: кошти Державного бюджету України
Завершена
406 798.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 068.00 UAH
мін. крок: 1% або 4 068.00 UAH
Період уточнення:
13.02.2023 14:56 - 18.02.2023 00:00
Відповідь надана
Стосовно термічного стану та тех. характеристик
Номер:
8775e6366eb64a39963a39722dba7482
Дата опублікування:
14.02.2023 15:35
Опис:
Добрий день, шановний Замовнику.
Просимо надати роз’яснення стосовно термічного стану предмету закупівлі, так як є розбіжності у Вашій тендерній документації:
В другій колонці «Найменування товару» таблиці Додатку 4 Тендерної документації встановлено, що :
1. М'ясо свинини биток охолоджений
2. М'ясо свинини задня частина охолоджена
3. М'ясо свинини ошийок охолоджений
4. М'ясо яловичини лопатка охолоджена
В третій колонці «Найменування товару, що пропонується Учасником» таблиці Додатку 4 Тендерної документації встановлено термічний стан заморожений -18.
Який саме повинен бути термічний стан предмету закупівлі?
Також, просимо зазначити чи може учасник пропонувати товар, який відповідає ДСТУ, а не ТУ У?
Відповідь:
Шановний учаснику! Дякуємо за Ваше звернення. Вимогами тендерної документації передбачено постачання охолодженого м’яса, яке в подальшому може зберігатись за температурного режиму -18С.
Дата відповіді:
15.02.2023 15:04