• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М'ясо різне

Джерело фінансування закупівлі: кошти Державного бюджету України

Завершена

406 798.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 068.00 UAH
Період уточнення: 13.02.2023 14:56 - 18.02.2023 00:00
Відповідь надана

Стосовно термічного стану та тех. характеристик

Номер: 8775e6366eb64a39963a39722dba7482
Дата опублікування: 14.02.2023 15:35
Опис: Добрий день, шановний Замовнику. Просимо надати роз’яснення стосовно термічного стану предмету закупівлі, так як є розбіжності у Вашій тендерній документації: В другій колонці «Найменування товару» таблиці Додатку 4 Тендерної документації встановлено, що : 1. М'ясо свинини биток охолоджений 2. М'ясо свинини задня частина охолоджена 3. М'ясо свинини ошийок охолоджений 4. М'ясо яловичини лопатка охолоджена В третій колонці «Найменування товару, що пропонується Учасником» таблиці Додатку 4 Тендерної документації встановлено термічний стан заморожений -18. Який саме повинен бути термічний стан предмету закупівлі? Також, просимо зазначити чи може учасник пропонувати товар, який відповідає ДСТУ, а не ТУ У?
Відповідь: Шановний учаснику! Дякуємо за Ваше звернення. Вимогами тендерної документації передбачено постачання охолодженого м’яса, яке в подальшому може зберігатись за температурного режиму -18С.
Дата відповіді: 15.02.2023 15:04