• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Вершкове масло 82,5% жирності,фасоване

Закупівля відповідно до постанови №1178 від 12 жовтня 2022 року Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування.

Завершена

145 000.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 725.00 UAH
Період уточнення: 07.02.2023 11:39 - 12.02.2023 00:00
Відповідь надана

Продукція повинна мати сертифікат ДСТУ ISO 22000

Номер: b245990595f344a8b4afdef7fbcfe1b2
Дата опублікування: 08.02.2023 14:17
Опис: Добрий день. Згідно вимог Додатку № 3 "Продукція повинна мати сертифікат, який посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів» або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів". Поясність, будь ласка, продукція повинна відповідати ТУ У, ДСТУ, діючому ГОСТ та інше. Ви маєте на увазі, що виробник чи учасник процедури закупівлі повинен мати впроваджену систему управління безпечністю харчових продуктів? Який саме документ для підтвердження впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів потрібно надати?
Відповідь: Доброго дня.Дякую за запитання. Виробник чи учасник процедури закупівлі повинен мати сертифікат, який посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ.
Дата відповіді: 08.02.2023 15:47
Відповідь надана

Довідка про наявність працівників

Номер: d7bbb687017b4382b1f5354833a1abf2
Дата опублікування: 07.02.2023 16:21
Опис: Шановний Замовнику, Вам потрібна Інформаційна довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. Вам не портібно підтвердження працевлаштування працівників (як мінімум двох, судячі з формулювання вимог ТД)? Можна написати просто довідку, а по факту працівників не буде, чи вони не будуть працевлаштовані в учасника?
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання!Будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 08.02.2023 15:37
Відповідь надана

Яке саме масло вершкове Вам потрібне

Номер: 08bf9dfe40dc46438ce6e27b66bbb5f7
Дата опублікування: 07.02.2023 16:10
Опис: Шановний Замовнику! За кількістю жиру у продукті та норм ДСТУ 4399:2005, буває вершкове масло екстра (80-85%), селянське (72,5-79,9%). Яке саме масло Вам потрібне? Якще не меньше 73% жирності, то це СЕЛЯНСЬКЕ масло, якщо ЕКСТРА - то від 80% жирності. Дякую за відповідь.
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання!Будуть внесені зміни
Дата відповіді: 08.02.2023 15:17
Відповідь надана

п. 6 Тендерної пропозиції - мова йде про аукціон

Номер: 63c5c3d5178b44669830a9ebcafb64a0
Дата опублікування: 07.02.2023 16:03
Опис: 6. Ми погоджуємося, що істотні умови Договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами у повному обсязі, крім випадків, визначених частиною четвертою статті 41 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015р. №922-VIII зі змінами та доповненнями. Повідомляємо, що умови договору про закупівлю не будуть відрізнятися від змісту нашої тендерної пропозиції/тендерної пропозиції за результатами електронного аукціону (у тому числі ціни за одиницю товару) у разі визначення нас переможцем процедури закупівлі, крім випадків визначення грошового еквівалента зобов’язання в іноземній валюті та/або випадків перерахунку ціни за результатами електронного аукціону в бік зменшення ціни тендерної пропозиції/пропозиції учасника без зменшення обсягів закупівлі. Шановний Замовнику, ЯКИЙ АУКЦІОН? Ви маєте уявлення про діючі на даний час норми законодавства про публічні закупівлі? Передивіться ВСЮ тендерну документацію та приведить її у відповідність до вимог законодавства. Дякую.
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання! Будуть внесені зміни
Дата відповіді: 08.02.2023 14:54
Відповідь надана

Строк поставки товару

Номер: 4be9103c47494fc7ab6c7c28e24bff6f
Дата опублікування: 07.02.2023 15:58
Опис: Шановний Замовнику, що писати в 10. Додатку № 5 Тендерна пропозиція відносно строку поставки: Поставка товару здійснюється протягом __ днів з моменту отримання Продавцем заявки від Покупця, узгодженими партіями на підставі його письмової або факсимільної заявки, в якій вказується кількість товару. Строк поставки – до 31.12.2023 року. Якщо в Додатку № 4 проект договору п.4.1. Поставка товару здійснюється в робочі дні з 9:00 год. до 16:00 год. протягом трьох робочих днів з моменту отримання Продавцем заявки від Покупця, узгодженими партіями на підставі його письмової або факсимільної заявки, в якій вказується кількість товару, але у будь-якому випадку до 31.12.2023 року. В додатку №3 Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: ДК 021:2015: 15530000-2 «Вершкове масло» п.4. Строк поставки товарів: поставка здійснюється не пізніше двох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки Замовника, але у будь-якому випадку до 31.12.2023 року. Питання, поставка товару здійснюється протягом СКІЛЬКОХ днів з моменту отримання Продавцем? Дякую за відповідь.
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання! Будуть внесені зміни
Дата відповіді: 08.02.2023 14:19
Відповідь надана

Надання довідок з банку

Номер: 82ee0d3141ff4571a7f0fcbdd028a8c7
Дата опублікування: 07.02.2023 15:42
Опис: Шановний Замовнику, чому кваліфікаційні вимоги розміщені в проекті договору? Відповідно до Відповідно до п. 3.4. Додатку № 3 до тендерної документації Проект Договору купівлі-продажу товару № _________ учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції довідку з обслуговуючого банку (банків) про наявність рахунків в банківських установах та про відсутність (наявність) заборгованості за кредитами (сканована (-і) довідка (-и) з оригіналу) станом не більше тижневої давнини відносно кінцевого строку подання тендерних пропозицій.). До Вашого відома, це кваліфікаційна частина, Ви повинні будете надати 24 години, що б довантажити ці довідки, поясніть, навіщо ці вимоги сховані в проекті договору? Дуже цікаво дізнаться вашу думку.
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання! Будуть внесені зміни
Дата відповіді: 08.02.2023 14:18
Відповідь надана

Умови оплати

Номер: 1d17b7a246ed4389a5689c112cbd1d48
Дата опублікування: 07.02.2023 15:37
Опис: Шановний Замовнику, ви читали свою тендерну документацію? Чому в системі Прозорро умови оплати 30 днів, а в п. 3.2. проекту договору 120 календарних днів з дати підписання уповноваженими представниками Сторін відповідних видаткових накладних? Будь ласка, вичитайте та виправьте тендерну документацію. Дякую.
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання! Будуть внесені зміни
Дата відповіді: 08.02.2023 13:52
Відповідь надана

Проектувальні вимоги для врахування потреб усіх категорій користувачів

Номер: 45ad51bea6c148c5937af6b239cf929c
Дата опублікування: 07.02.2023 15:27
Опис: Прошу пояснити, що значить: "Технічна специфікація складена з урахуванням потреб осіб з інвалідністю та проектувальних вимог для врахування потреб усіх категорій користувачів, тому під час подання тендерної пропозиції учасник повинен врахувати вимоги щодо наявності можливості задоволення потреб осіб з інвалідністю та проектувальних вимог для врахування потреб усіх категорій користувачів?". Які проектувальні вимоги можуть бути при поставці товару?
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання! Будуть внесені зміни.
Дата відповіді: 08.02.2023 13:52
Відповідь надана

стандарт ДСТУ ISO 22000:2007

Номер: 852ff78d5c4048c08ec9832043568aa5
Дата опублікування: 07.02.2023 14:38
Опис: Добрий день. Шановний Замовнику! Відповідно до Додатку № 3 до тендерної документації Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі ДК 021:2015: 15530000-2 «Вершкове масло» Продукція повинна мати сертифікат, який посвідчує, що система управління безпечністю харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів» або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Національний стандарт ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ІSО 22000:2005, IDТ) втратив чинність 01.07.2021 року, тому в лютому 2023 року продукція ніяк не може мати сертифікат відповідно до стандарту ДСТУ ISO 22000:2007. Прошу внести зміни до ТД. Дякую. Найменування документа (укр.) ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ІSО 22000:2005, IDТ) Дата скасування дії 01.07.2021 Статус Недіючий Додаткові дані Чинність документа скасована з 01.07.2021 згідно з наказом від 31.10.2019 № 340 Новий документ ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) Затверджуючий документ Наказ від 02.04.2007 № 72 Про затвердження національного стандарту України
Відповідь: Доброго дня. Дякую за запитання! Будуть внесені зміни Відповідно до Додатку № 3 до тендерної документації Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі ДК 021:2015: 15530000-2 «Вершкове масло».
Дата відповіді: 08.02.2023 10:59