• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Мясо ( Яловичина 1 сорт, філе куряче охолоджене,свинина охолоджена ( задній окіст (шинка)

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством України, в тому числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державними, галузевими стандартами. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, консервантів (п.1.4 Спільного наказу МОН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р №142-5)Товар повинен мати світлий колір, запах характерний для виду доброякісного м’яса охолоджене, без сторонніх запахів. При натисканні на м’яку ділянку, має швидко відновлювати форму. М'ясо повинно бути охолоджене (не заморожене), чисте, без великої кількості жиру, без шкіри,без сухожиль, без кісток, добре знекровлене з чистою поверхнею, бе слизу. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Поверхня м’яса рівна необвітрена. Смак і запах характерний для свіжого м’яса. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ, ТУ). Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. Відповідно до Постанови від 30 грудня 2022 р. № 1495 «Про внесення змін до Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», яка набула чинності від 03.01.2023р., відповідно до п. 35 Особливостей «Відкриті торги з особливостями проводяться без застосування аукціону.

Завершена

530 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 5 300.00 UAH
Період уточнення: 31.01.2023 11:07 - 06.02.2023 00:00
Відповідь надана

кваліфікаційні критерії

Номер: 77f46229eb904a9d8b65ae289b0a2ca2
Дата опублікування: 31.01.2023 18:22
Опис: Шановний Замовнику, у пункті 11 додатку наявна вимога щодо надання сертифікатів на систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів, а саме - ДСТУ ISO 22001:2019 (ISO 22001:2018, IDT). Уточніть будь ласка, чи це технічна помилка? бо сертифікат на систему управління якістю та безпечністю харчових продуктів має номер ДСТУ ISO 22000:2019(ISO 22000:2018, IDT). Просимо внести зміни і уточнити дану вимогу.
Відповідь: Шановний Учаснику, Ваше звернення прийнято до уваги. Зміни до тендерної документації внесені та оприлюднені у ровій редакції
Дата відповіді: 01.02.2023 16:34