• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

15510000-6 Молоко та вершки (15511100-4 Пастеризоване молоко)

Торги відмінено

780 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 900.00 UAH
Період уточнення: 27.01.2023 08:02 - 01.02.2023 00:00
Відповідь надана

Дезінфекція складу

Номер: 1d2974a19d494301a362f05cecdf1d80
Дата опублікування: 31.01.2023 16:28
Опис: Замовник вимагає: "Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками виконавця правил особистої гігієни." Яким чином Учасник повинен надати підтвердження даної вимоги ? Які документи має надати Учасник? Чи потрібно надавати - "копії документів, чинних до кінця 2023 року, шо підтверджують правові підстави проведення дезінфекції складського приміщення, укладені між учасником та суб’єктом господарювання уповноваженим на проведення дезінфекційних робіт; На підтвердження здійснення контролю якості дезінфекції, оформлені у вигляді результатів лабораторних досліджень, що проведені в акредитованих лабораторіях (протокол, висновок тощо) на складське приміщення або холодильну камеру, видана учаснику у поточному році (обов’язково надати інформацію про результати досліджень на вміст БГКП, сальмонели та МАФАнМ). Також надати атестат лабораторії, яка провела дані лабораторні дослідження, в останній редакції." - якщо учасник не є виробником і не має власних складських приміщень, а транспортує продукцію від ВИРОБНИКА??? Чи достатньо листа розяснення??? Підкажіть, а якщо дезенфекцію і відповідно лабораторні досліди провів Власник сладу де зберігається продукція то Учаснику ПОВТОРНО ПРОВОДИТИ всі лабораторні дослідження ???
Відповідь: Учасник керується вимогами відповідного законодавства та подає відповідні документи, інформацію тощо, в тому числі і в довільній формі щодо вимог викладених у тендерній документації, в тому числі і щодо вимог про забезпечення Учасником належного санітарного утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря та контролю дотримання працівниками правил особистої гігієни. Але надана інформація повинна бути подана у такий спосіб, який не обмежує і не позбавляє Замовника можливості пересвідчитись у виконанні Учасником усіх вимог тендерної документації. Разом з тим, Учасники зобов'язані підтримувати свою систему управління безпечністю харчових продуктів на належному рівні (постійний аналіз та моніторинг всіх небезпечних факторів та контроль у критичних точках).
Дата відповіді: 02.02.2023 17:05