• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Послуги харчування

Завершена

9 778 035.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 48 890.18 UAH
Період уточнення: 25.01.2023 15:09 - 11.03.2023 00:00
Відповідь надана

Просимо відповісти щодо років

Номер: 9890b143a7c04f388146ce112d6fe70f
Дата опублікування: 29.01.2023 22:35
Опис: Шановний замовнику, просимо пояснити, чому в умовах тендерної документації наявне обмеження по рокам проведення санітарної обробки приміщення: "1.8. Надати сканкопію договору про проведення дезінфекційних, дератизаційних та дезінсекційних робіт приміщення у 2022 році та актом проведення дезінфекції, дератизації та дезінсекції у 2022 році.", вважаємо цей пункт такий, що є дискримінаційним по відношенню до нас, як потенційного Учасника, адже закупівля проводиться в 2023 році і в нас, як потенційного Учасника відсутня можливість прийняти участь в даній закупівлі, бо ми маємо документи, які підтверджують відповідність зазначеній вимозі але вони датовані 2023 роком
Відповідь: Відповідно до п. 28 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178, тендерна документація формується замовником відповідно до вимог статті 22 Закону з урахуванням цих особливостей. Відповідно до ч. 3ст. 22 Закону України «Про публічні закупівлі» тендерна документація може містити іншу інформацію, вимоги щодо наявності якої передбачені законодавством та яку замовник вважає за необхідне включити до тендерної документації. Таким чином, у тендерній документації Замовником передбачено вимоги, які вважає за необхідне включити. При складанні даної вимоги Замовник керувався тим, що рік тільки розпочався та не всі учасник мають можливість надати свіжі документи датовані 2023 рокуом, таким чином у п. 1.8. передбачена наступна вимога: надати сканкопію договору про проведення дезінфекційних, дератизаційних та дезінсекційних робіт приміщення у 2022 році та актом проведення дезінфекції, дератизації та дезінсекції у 2022 році. Замовник не заперечує щодо надання учасником за його бажанням будь-яких додаткових документів. Неподання таких додаткових документів, які не вимагаються тендерною документацією, не буде розцінено як невідповідність тендерної пропозиції умовам тендерної документації.
Дата відповіді: 31.01.2023 16:31
Відповідь надана

Шановний Замовник, надайте відповідь

Номер: 39aeb889a76b4fd18241927e8445aa7e
Дата опублікування: 29.01.2023 22:33
Опис: Шановний Замовнику просимо пояснити пункт технічної специфікації "11. Вид готових страв може змінюватися відповідно до кількості хворих, що перебувають в стаціонарі, протягом надання терміну послуг.". Вважаємо, що зазначене твердження суперечить Закону та Особливостям Стаття 41 не передбачає можливості внесення змін до істотних умов договору про закупівлю через змінюваність кількості хворих.
Відповідь: Замовником є медична установа, яка надає різні медичні послуги та має відкриті різні відділи. Вид готових продуктів для інфекційних та реанімаційних відділень передаються Замовнику у одноразовій тарі, а для інших відділів у тарі (упаковці), оскільки кількість таких готових обідів і для яких відділів Замовнику станом на момент оголошення не відомо, у Додатку 2 до тендерної документації передбачено дану вимогу.
Дата відповіді: 31.01.2023 16:22
Відповідь надана

Чотири дні на документи

Номер: c0e03e554d684a128adf1c9fdfa3a937
Дата опублікування: 29.01.2023 21:26
Опис: Відповідно до умов тендерної документації "Переможець процедури закупівлі у строк, що не перевищує чотири дні з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, повинен надати замовнику шляхом оприлюднення в електронній системі закупівель документи, що підтверджують відсутність підстав, визначених пунктами 3, 5, 6 і 12 частини першої та частиною другою статті 17 Закону. " просимо пояснити, з якого моменту відраховується чотири дні
Відповідь: Перебіг строку починається з наступного дня з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю
Дата відповіді: 31.01.2023 16:21
Відповідь надана

Який статут треба надати

Номер: 27aa2c9feabd47e59ed8f57bf20e275d
Дата опублікування: 29.01.2023 21:25
Опис: Умовами додатку 1 зазначено, що Учасник має надати Скан-копію Статуту із змінами (в разі їх наявності) або іншого установчого документу. Просимо пояснити, чи означає словосполучення "Скан-копію Статуту із змінами", що Учасник має надати скан-копію Статуту в останній редакції?
Відповідь: Учасник у складі пропозиції повинен надати скан-копію Статуту із врахуванням останніх змін, чинну на момент подачі тендерної пропозиції.
Дата відповіді: 31.01.2023 16:20
Відповідь надана

Чи має бути ідентичним меню?

Номер: d0370c08afd4436588359f08ddb3d320
Дата опублікування: 29.01.2023 21:24
Опис: Відповідно до умов тендерної документації Учасник має надати меню. Чи має меню, яке подано Учасником бути ідентичним до приблизного перспективного трьох-разового денного меню, яке наведено в технічній специфікації?
Відповідь: Приблизне меню, яке наведено у Додатку 2 є зразком для Учасників. При складанні меню Учасники повинні керуватися Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 23.12.1997 № 771/97-ВР (зі змінами), а також повинен враховувати: приготування їжі тільки з високоякісних свіжих продуктів; хімічний склад продуктів (білки, жири, вуглеводи); калорійність раціону в цілому; відповідальність дієтичних страв вимогам дієти у відношенні набору продуктів і технології приготування; різноманітність страв по дням тижня, по видам продуктів, по способу їх кулінарної обробки; сезонність продуктів.
Дата відповіді: 31.01.2023 16:20
Відповідь надана

Надання меню

Номер: 564da9fb2cfc42f096ddff68625f0a53
Дата опублікування: 29.01.2023 21:22
Опис: Технічоною специфікацією зазначено, що "При доставці готових страв Замовнику, Учасник зобов’язаний надавати один екземпляр щоденного меню черговому лікарю ПДВ". Просимо пояснити чим зумовлена необхідність подавати однакову інформацію протягом тривалого проміжку часу.
Відповідь: Дана вимога передбачена для висвітлення Замовником актуальної інформації на інформаційному стенді закладу
Дата відповіді: 31.01.2023 16:20
Відповідь надана

Тех. специфікація

Номер: da9329d83a364292a9411e0febdb3860
Дата опублікування: 29.01.2023 21:22
Опис: Відповідно до умов тендерної документації предметом закупівлі є «ДК 021:2015: код 55510000-8 «Послуги їдалень», але в технічній специфікації зазначається, що доставка їжі має здійснюватись три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника. Просимо виправити невідповідності в інформації шляхом внесення змін до технічної специфікації
Відповідь: Вимогами тендерної документації не передбачено розігрів доставленої їжі. Згідно вимог Додатку 2 до тендерної документації температура готової їжі при доставці гарячих страв повинна становити 750С, других страв 650С, а холодних страв – 7-140С. Доставка їжі має здійснюватися три рази на день (сніданок, обід та вечеря) та не передбачає можливості її розігріву на території Замовника. Учасник надає у складі тендерної пропозиції гарантійний лист з обґрунтуванням можливості доставки готової їжі три рази на день з дотриманням заявленого температурного режиму.
Дата відповіді: 31.01.2023 16:19
Відповідь надана

Як возити встрави

Номер: 406539c24332447a96e834bbc254757b
Дата опублікування: 28.01.2023 13:26
Опис: Шановний замовник, підкажіть, будь ласка, то все-таки готові страви мають привозитися вам у одноразовій тарі чи в термосах? Дякуємо.
Відповідь: Доброго дня. Готова їжа передається Замовнику у тарі (упаковці), яка відповідає існуючим санітарно-епідеміологічним вимогам. Тара повинна забезпечувати збереження якості готової їжі під час транспортування та температурний режим. Для транспортування готової їжі використовують термоси або ізотермічні контейнери, що щільно закриваються кришками, одноразову тару (упаковку), тощо, в яких буде здійснюватись транспортування готової їжі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР від 23.12.1997 року з наступними змінами. Готові страви для інфекційних та реанімаційних відділень передаються Замовнику у одноразовій тарі.
Дата відповіді: 30.01.2023 11:46