• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Кейтерингові послуги

Завершена

420 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 100.00 UAH
Період уточнення: 24.01.2023 16:00 - 03.02.2023 00:00
Відповідь надана

надати інформацію

Номер: 33e34b7efcb94817b23e5b62c07411a5
Дата опублікування: 25.01.2023 10:57
Опис: Згідно договору 5.2. Доставка готових страв з центральної кухні здійснюється Виконавцем сім днів на тиждень (з понеділка по неділю) у відповідності до заявок відповідальної особи лікувально-профілактичного підприємства за один день до постачання в телефонному режимі до 12:00 год. поточного дня за допомогою спеціалізованого автотранспорту, у спеціальних тарі, порційне фасування непотрібне Кожен контейнер повинен супроводжуватися ярликом виробника. Прийом-передача контейнерів здійснюється у приміщенні Замовника за участі відповідальної особи, яка здійснює контроль за цілісністю зовнішньої оболонки контейнера, перевірки наявності ярлику, відсутності слідів розливу та перекидання. Кожна партія повинна супроводжуватись декларацією виробника та актом наданих послуг. Контейнери є поворотною тарою, та повертаються Виконавцю у неушкодженому вигляді при черговій доставці готової їжі. Згідно технічного завдання: 3. Доставка готових страв з центральної кухні здійснюється Виконавцем сім днів на тиждень (з понеділка по неділю) у відповідності до заявок відповідальної особи лікувально-профілактичного підприємства за один день до постачання в телефонному режимі до 12:00 год. поточного дня за допомогою спеціалізованого автотранспорту, у одноразовій тарі, порційне фасування. Кількість порцій поставляється в повному обсязі відповідно до замовлення. Прийом-передача здійснюється у приміщенні Замовника за участі відповідальної особи, яка здійснює контроль за цілісністю зовнішньої оболонки. Кожна партія повинна супроводжуватись свідоцтвом про якість та видатковою накладною. Питання. Яким чином повинна бути упакована їжа, в оборотній тарі чи в одноразовій порційній тари?
Відповідь: Доброго дня! Дякуємо за уточнення. Доставка готових страв з центральної кухні здійснюється Виконавцем сім днів на тиждень (з понеділка по неділю) у відповідності до заявок відповідальної особи лікувально-профілактичного підприємства за один день до постачання в телефонному режимі до 12:00 год. поточного дня за допомогою спеціалізованого автотранспорту, у одноразовій тарі, порційне фасування. Кількість порцій поставляється в повному обсязі відповідно до замовлення. Прийом-передача здійснюється у приміщенні Замовника за участі відповідальної особи, яка здійснює контроль за цілісністю зовнішньої оболонки. Кожна партія повинна супроводжуватись свідоцтвом про якість та видатковою накладною. Поправку в проект договору буде внесено протягом дня.
Дата відповіді: 25.01.2023 11:41